onsdag 24. mai 2017

Minimalistisk hus

Resultatet er et særeget, smalt hus, fult av rare rom og vinkler, og med store vinduer som slipper inn mye lys. Drømmer du om et minimalistisk hus i 1-plan eller i 2-plan med stramme linjer, et enkelt og stilrent udtryk? Midt i et tradisjonelt kolonihageområde ligger et lite hus som ser ut som det er skåret ut av en villa.

Længere tog det ikke arkitektparret at blive enige om og tegne de overordnede linjer og prioritere den grundlæggende . Hvis du vælger at bygge et minimalistisk hus, får du masser af frihed og større fleksibilitet når det kommer til indretning. Minimalistisk, luftig og trendy er stikkord for Karma – et hus som vil kunne skille seg ut i nabolaget med sine stramme linje r og tøffe, stilrene uttrykk. Vi ønsket et funkis-hus, et funksjonelt minimalistisk hus.

Så kom vi i kontakt med Mette Pütz i Selberg arktitekter. Finn og lagre ideer om Minimalistisk Hjem på Pinterest, verdens idékatalog. Se mer om Hjem, Minimalist-hus og Leiligheter.


Prairie House - Hus i stil med minimalisme. Posts about minimalistisk hus written by simion popa. Kan noen fortelle meg hva som menes med minimalistisk stil? Har hørt det brukt i forhold til hus/leiligheter med mye beige og svart, så jeg . Ferie sommerhus til leie på de Sencelles - Minimalistisk hus med svømmebasseng og utendørs jacuzzi - Sencelles Feriehus - unit_350553505560.


Slip house i London er et glasskube-hus som skiller seg ut blant nabolagets viktorianske hus. Huset er fylt med smarte og intergrerte løsninger . Cecilie Røisland overtok barndomshjemmet, og sammen med mannen pusset de opp hele huset. Et åpent, minimalistisk og eksklusivt hjem er . Nyt længehus med moderne arkitektur og minimalistisk udtryk. Se dette funkishus med spændende arkitektur og minimalistisk udtryk på 1kvm. Gammelt og minimalistisk hjem på 6kvm.


Bygården huset tidligere kontorer og en frisørsalong, og i kafeen var det garnbutikk. Flya - ei minimalistisk ramme med en fargerik kjerne. Flya er et funkishus med flatt tak og enkle detaljer. Likevel er det et innbydende og rikt hus som gir deg en .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.