onsdag 24. mai 2017

Alta takskifer

Et viktig byggemateriale i norsk kultur og historie. Evigvarende og vakkert på hytter og hus. Billig i det lange løp. ALA Architects, Sten magazine 03. Scallops are mounted with the rounded edge .

Alta quartzite is a decent . Selskapet utvinner i dag skifer fra større og mindre brudd. Levetiden på skifer som er fagmessig montert kan være flere hundre år. Vakker norsk miljøvennlig natur på tak, gulv, . Styr unna vossaskifer, og gammel oppdal.


Husbyggerne var innstilt på å legge skifer på taket, helt til prisen kom. Treg kommunal behandling kan sørge for massive ekstrakostnader. Produktinformasjon Spesifikasjoner Levering.

Vårt lager rullerer hele tiden, men vi . Takskifer Oslo - City Taktekking har års erfaring innen taktekking, skifertekking og blikkenslagerarbeid i Oslo. Kom innom og bli inspirert! Vi leverer takskifer fra inn- og utland! Stoneart takskifer kommer fra Lyshan provinsen i Kina.


Firkantsteinen er den mest vanlige typen altaskifer. Altaskifer Takskifer - Firkant. Skiferen er frostsikker , og er resistent mot sur nedbør og annen miljøpåvirkning, og vil ha en levetid . Denne Skiferen kommer i fra Kina, Skiferbruddet har tatt ut takskifer i mer enn 3År. Vi lagerfører firkant skifer i X og X fargene Grå, Mørk og Rust. Skifertak er det beste naturen kan tilby for et tett og vakkert tak som vil vare i generasjoner.


Villskifer kan antas å være den eldste og mest primitive formen for helletekking, men leggingen er . Karakteristisk for skiferen er de lyse grågrønne tonene med moderate fargevariasjoner. Historisk sett har skifertak lange tradisjoner, og er det første kjente bruksområdet av et vist omfang. I områder med forekomster av spaltbar skifer , har det vært . Skifer er en metamorf eller sedimentær bergart, dannet ved at san leire og grus har blitt avsatt (sedimentert) på bunnen av et større vann eller i havet.

Kinesisk skifer kan bli redningen for det 1år gamle taket på Stange kirke. Vi har nå alta skifer fra Finn.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.