onsdag 3. mai 2017

Instant stillas

Stillas er ett av våre hovedprodukter. Hos oss får du flere typer stillaser i aluminium, som er godt egnet for de fleste oppgaver i høyden. Vi er dessuten svært behjelpelige når det gjelder spesialstillaser. Vi er også svært behjelpelige med spesialstillas.


Vi har stillas til alle formål og tilbyr alt fra rullestillas, til fasadestillas og spirstillas. Annonsert stillas er typegodkjent i Norge og komplett ihht.

Arbeidstilsynets krav (vær obs når du skal handle stillas at det er typegodkjent og komplett). Fasadestillas pakke - kampanje. Kvm eks justeringer: m2. Kvm ink justeringer: m2.


Antall seksjoner lengde: 3. Maksimal arbeidshøyde: 6m. Komplett stillas med justerbare føtter, veggfester, avstivere og fotlister. Vi tilbyr utleie av rullestillaser for innendørs bruk.


Ta kontakt med oss for et hyggelig tilbud!

Det finnes en rekke ulike instant stillas som kan monteres raskt og enkelt, og som kommer i ulike dimensjoner med flere nyttige egenskaper. Dokumentert opplæring i hht. Når du skal kjøpe eller leie instant stillas i Oslo . Gir dokumentert opplæring av alle som skal jobbe på eller med stillas. INGEN MVA PÅ OPPLÆRING. Den optimale løsningen for større arbeider på fasaden, både under bygging og ved vedlikehold.


Meget godt egnet for både profesjonelle og private brukere. Forankres i fasaden og gir en meget behagelig arbeidsplass. Svært få begrensninger for hvor denne type stillas kan monteres.


INSTANT stillasprodukter har vært representert på det norske markedet i over år. Alt fra Norges ledende utleieforretninger til større offentlige etater samt en rekke entreprenører og håndverksbedrifter er i dag blant våre fornøyde kunder. Stige og stillas - Forhandler. Denne uken lanseres også et nytt kurs i fallsikring. I tillegg oppdateres alle de eksisterende kurs med innhold og blir tilgjengelig på flere språk i tillegg til norsk (engelsk, polsk, litauisk og estisk).


Instant stillas Selges og kjøpes. Brukerkurs på nettet har .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.