onsdag 31. mai 2017

Inngangsparti

Finn og lagre ideer om Inngangsparti på Pinterest, verdens idékatalog. Se mer om Foajeer, Konsollbord og Haller. Ved husets inngangsparti skapes førsteinntrykket av hjemmet.

Led folk inn til huset - understrek gjerne med lys. Bygg ditt unike inngangsparti som gjør deg og dine glade for å komme hjem. Få inspirasjon og ideer til inngangsparti og gårdsplass som du kan gjøre selv.


Inngangspartiet gir kontorbygningen dens karakter, mer enn noe annet område, og er bygningens og selskapets ansikt utad.

Inngangspartiet er referansepunktet for elevene, de ansatte og besøkende når det gjelder informasjon og kommunikasjon. Inngangspartiet fikk nytt tilbygg med signalrød dør. Beboerne satte sin lit til arkitekten da de bygget nytt inngangsparti.


Et pent og innbydende inngangsparti er viktig i alle boligmiljøer. Høyere lysnivåer i tilknytning til døren viser vei og gjør det lett å håndtere nøkler, dørkode og . Inngangsparti skal være godt synlig, sentralt plassert og oversiktlig i forhold til atkomst. Inngangsparti skal være sikkert og enkelt å bruke.

Obex-systemet består av soner som er designet for å fange opp maksimalt av smuss og fuktighet i inngangspartiet, slik at det ikke kommer inn i bygningen. Inngangspartiet er det første både en besøkende og du selv møter når en ser huset. Inngangsparti, planløsning, kommunikasjonsvei, rom mv.


Fagstoff: Siden under er hentet fra Husbankens brosjyre Eksempelsamling: Universell utforming. Tekst og foto: Ove Elnan Et av sveitserstilens mange kjennetegn er rikt dekorerte inngangsparti . Eiken Hytter får nytt inngangsparti her på Sol Næringssenter. Vi får nå en egen trapp opp i andre etasje, hvor flere kontorer skal bli tatt i bruk. Riktige filtre i ventilasjonsanlegget og riktig utforming av inngangspartiet kan hindre at mye av tilsmussingen utenfra kommer inn i huset.


Eieren av dette huset i Lierne ønsket å bygge om hele inngangspartiet. Timberbygg tegnet et forslag etter ønsker fra byggherren, og fikk . Alle utendørs inngangspartier til offentlige virksomheter og inngangspartier til både offentlige og private helseinstitusjoner skal være røykfrie .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.