onsdag 31. mai 2017

Fliser bad bilder

Hun er stadig å se på de store internasjonale baderomsmessene, der hun henter impulser hjem til Norge og norske bad. Men ikke alle har plass til så store fliser på sine bad i små byleiligheter, men kan likevel ønske litt størrelse på flisene. Størrelsen på flisene vil kunne påvirke rommes helhet. Det er viktig å ta hensyn til rommets proporsjoner og vegg- og gulv areal.


Man ønsker hele tiden å få et behagelig helhetsinntrykk på rommet, enten det skulle være å forstørre et lite rom , eller dele inn et større rom i soner. Store fliser vil kunne ha en forminskende effekt .

Trenger du litt inspirasjon til hus og hjem? Sjekk ut den nye Flisekatalogen til Modena Fliser – mer en 1sider med inspirasjon! Leave a Reply Avbryt svar. Din e-postadresse vil ikke bli publisert.


Obligatoriske felt er . Fliser og baderomsmøbler i høy kvalitet finner du hos Norges eldste flis -kjede. Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. Bilder av: Storeys og Höganäs.


Mange tenker at til små bad bør man velge små fliser for at det ikke skal bli for overveldende.

Men det er ifølge eksperten helt feil. Hvis man lar rektangulære fliser ligge vil høyden i rommet bli visuelt lavere, men rommet vil allikevel få en følelse av større volum. Mange tror at ved å bruke store fliser virker rommet mindre men effekten er faktisk motsatt. Fra mitt SPA bad i underetagen. Rommet er lite men jeg valgte mørke farger for å skape en lun og varm stemning.


Badekar, fliser og dusjvegger fra Flisekompaniet. Mange kvier seg for å henge opp bilder på badet. Enten av frykt for å ødelegge flisene med borring eller at bilder ikke tåler å henge i våtrom. Renovere eller bygge nytt bad ? Her finnes artikler og tips som vi håper kan gi inspirasjon til ditt nye bad.


Bad Vi produserer og selger Hurricane Badekar og Hurricane SpaBad med massasje. Baderomsinspirasjon Si farvel til gammeldagse fliser og oppdatér badet med malte, slette vegger i vinter. Gjør badet til husets sensuelle rom. Duravit feirer sitt 200-årsjubileum med en ny baderomsserie designet av Cecilie Manz.


Feminine former på vask, badekar, speil og møbler gjør badet til husets sensuelle rom. Nå skal flisene på badet være store. Her er det dusj med avlangt sluk fra Unidrain.


Slik pusser du opp badet uten fliser.

Marlene Rasmussen valgte mikrosement på badet. Hun gikk for mikrosementpuss på vegger, gulv, tak, benk og . Skal baderomsflisene være store eller små? FOTO : ROLF ØHMAN -En stripe mosiakk kan gjøre seg godt på badet , og er populært.


Nå finnes det til og med 3D- fliser med blandet overflate, og de har et stramt og moderne uttrykk, sier Ida Christine Nilsen. I tillegg er seks- og åttekantede fliser noe mange vil ha nå, sier Rangnes. Nå finnes også muligheten for å skape sine helt egne flis , for eksempel til en fondvegg på badet : - Ditigalprinten gir unike muligheter. Du kan for eksempel få printet et bilde av.


Blått har alltid vært min farge, derfor nyter jeg det til fulle hver. Kanskje er de redde for å ødelegge flisene , eller at bildet ikke tåler fukt. Vil du fjerne tapen bruker du en sprakelskrape. Det viktige er at bildet ditt er i ramme med glass og . Her finner du baderomsinspirasjon for alle stiler og størrelser av bad – fra slott til hytte – og med odde vinkler og hjørner. Skaff deg den nye boken om Norske Rom gratis.


Send en e- post med navn og adresse eller last ned fra siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.