onsdag 31. mai 2017

Vaskemaskin levetid

Det er en uskrevet sannhet at gamle hvitevarer varer evig , mens nye produkter har en planlagt kort levetid. Griske produsenter vil ikke lage . Skal man slå til på et supertilbud med en billig vaskemaskin og ta . Vaskemaskinen vår lager rare og ubehagelige lyder. Hvor lang gjennomsnittlig levetid har en vaskemaskin (Whirlpool)?


Aeg vaskemaskin innlegg 26.

Kvalitet, levetid , merke. Flere resultater fra forum. Hvor lenge kan man egentlig forvente at en vaskemaskin lever. Fellesforum › Anonymforum - Skravle Bufret 10. Men hvor lenge forventes det egentlig at en vaskemaskin holder, noen som vet?


Miele reklamerer med års levetid. Trenger ny vaskemaskin , hva anbefaler dere. Varighet på vaskemaskin ? Temaoversikt › Åpent forum Bufret Lignende 8.

Skal du kjøpe ny vaskemaskin og vil vite hvilken som er kåret til best i test og er. Folk flest har et helt annet forhold til levetid på bilen sin enn huset sitt. Det tyske instituttet Wfk-Forschungsinstitut für Reinigungstechnologie e. Krefeld har testet vaskemaskiner fra produsenter.


Resultat: Kun de tre maskinene fra . Moderne vaskemaskiner er bygget til ikke at kunne repareres. Vi ser år fra år at den gennemsnitlige levetid falder. Hos oss finner du en vaskemaskin med kapasiteten du trenger.


Full av halvvasket sykkeltøy velger den forb. Vi har stort utvalg av vaskemaskiner ! Oppvaskmaskin og vaskemaskin er noe de aller fleste av oss har. Over en lengre levetid kan energisparingen i seg selv tjene inn igjen en . Studier som selskapet har utført viser at i løpet av tyve år, som er beregnet levetid for maskinene, vil en gjennomsnittlig bruker sette på omtrent . Siemens vaskemaskin Test – Finn de beste testvinnerne her.


Motorens lengre levetid medfører at Siemens gir 10-års motorgaranti på denne . Dette forlenger levetiden og gjør driften av vaskemaskinen tryggere. Hvitevareskolen - Velg riktig vaskemaskin. Hva vil du vite mer om?

Vaskekapasitet, energiforbruk, børsteløs motor, sentrifugehastighet eller selvdosering? Levetiden på kjøleskap og frysere er gått ned med år på tjue år, viser en. Maskinene er da like gode mht levetid og problemfri drift. På for eksempel en vaskemaskin kan en reparasjon utgjøre . Da får dere forventet levetid på år, den mest skånsomme .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.