onsdag 10. mai 2017

Glassplate over kjøkkenbenk

Området over kjøkkenbenken har mange funksjonskrav det må tas hensyn til. Området skal tåle vannsøl fra kran samt sprut med høye . Mye av arbeidsdagen vår går med til å jobbe med glass over kjøkkenbenk.

Glass over kjøkkenbenk er moderne og lett og holde rent. Vi har fast lavpris på standard lagerført glass over kjøkkenbenk: stk. Er det noen som har prøvd å bruke disse over kjøkkenbenken eller har.


Malm glassplater over kjøkkenbenk med godt resultat.

Tidligere var det vanlig med fliser, ordinær trevegg eller tapet mellom benk og overskap på kjøkken, men i de senere år har det blitt mer . Høres ikke urimelig ut, vi betalte nylig litt over 70for en ren glassplate bak komfyrtoppen, ca 60x60. Vi leverer mye glass over kjøkkenbenk, og anbefaler utelukkende mm herdet glass. Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken . Se hvilke fordeler en glassplate over din kjøkkenbenk gir deg.


Glassplate over kjøkkenbenk får et hvilket som helst kjøkken til å se moderne ut. Det ser både lekkert og estetisk ut, og er samtidig enkelt å .

Ta kontakt vedrørende spørsmål rundt glass til å bruke på eller over kjøkkenbenken ved å fylle ut skjemaet på siden, eller ved å ringe oss på . Glass over kjøkkenbenk er noe som har blitt mer og mer vanlig de senere årene. Rent estetisk passer glass like godt inn i det moderne minimalistiske kjøkken . Glass over kjøkkenbenk/ Glasshyller etter mål. Det har blitt populært med glass over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg.


Glass over kjøkkenbenk har blitt mer og mer populært de siste årene og er en lettere overflate å rengjøre enn for . Jeg leter etter en rimelig løsning for å beskytte veggen bak komfyren og vasken på kjøkkenet. Ser at Ikea har glassplater i herdet glass her: . Hei hei godfolk, Jeg ønsker å bytte ut flisene jeg har over kjøkkenbenken med en glassplate med malt bakside. Over helga er det nye kjøkkenet vårt ferdig, men vi har ikke tatt stilling til hva vi skal gjøre med sprutsonen.


Din Glassmester - Oslo, Asker og Bærum leverer Glass over kjøkkenbenk i følgende områder. Glass Over Kjøkkenbenk - glass over kjøkkenbenk, glassmester, glass, isolerglass, speil, energiglass, glassrekkverk, sikkerhetsglass, plexiglass - Finn firmaer, .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.