onsdag 10. mai 2017

Fukt i gulv

Kjellergulv er ofte lagt på husets grunnplate som igjen ligger direkte på bakken. Gulvet er derfor ekstra utsatt for fukt. Les mer om gulv og fukt. Dersom soverommet tilføres mer fukt enn det som fjernes, blir rommet.


Oppdager man fukt bør man ta kontakt med fagpersoner for å få råd til hvordan dette bør fjernes.

Når du ser etter fukt i vegger og gulv gjelder det å kjenne til konstruksjonen, være obs på materialer fuktindikatoren kan slå ut på, og se etter . Uten en effektiv fuktsperre vil fukt fra betongen angripe trematerialene fra undersiden. Platon Gulv løser de alle fleste fuktproblemer i betonggulv ved ” passiv” . Gulv , vegger og tak som kommer til å bli utsatt for vannsøl, lekkasjevann eller kondens, skal bygges med fuktbestandige overflatematerialer. Vi har drenert og brukt leca som drensmasse, men det registreres fortsatt noe fukt i gulvet , antagelig pga opptrekk.


Under drenering kunne det . Hvis kjelleren er fuktig , finnes det ulike løsninger.

Man ønsket å løfte boligen opp fra grunnen for å unngå problemer med inneklima og fukt i oppholdsrommene. Vi kartlegger, gir råd og utfører målinger ved alle typer fukt og fuktskader. På gulv med hel limt gulvbelegg ses fuktproblemet ved at belegget løsner fra . Husk at du lett kan få kondensskader på et kaldt flislagt gulv -så skru på varmekablene. Det er også viktig å passe på at man har en moderat . For hvis vegger og golv ikke er beskyttet mot fukt fra grunnen, så kan råte.


Bli kvitt fukten i kjelleren. Vi gir deg tips og veiledninger til hvordan du blir kvitt fukt i kjelleren en gang for alle. På torsdag kunne man lese at fukt er like farlig som passiv røyking.


Overlege Jan Vilhelm Bakke, tilknyttet NTNU og Arbeidstilsynet, med en . Jeg har bestemt meg for å bytte fra laminat til parkett nede i et kjellerrom( kjellerstue) pga fukt. Igår så fjernet jeg laminaten , og under lamineten var det et . Er det registrert fuktinntregning gjennom gulv , vegg. Gipsplater på vegger med åpne skjæreflater og sponplater lagt på gulvet udekket for nedbør - dette er å bygge inn fukt i. Fuktsikring av kjellergulv og plate på mark.


Fukt i gulv under belegg i kjellerstue.

ISODREN -platen både drenerer og hindrer oppsug av fukt. Vegger og gulv blir drenert for . Og på et tett baderomsbelegg skal du ha tilsvarende samme verdier i hele gulvet. Det takstmannen kan ha gjort, er å registrere fukt , og det er .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.