mandag 15. mai 2017

Bygge passivhus

Går du med byggeplaner eller skal du kjøpe passivhus? Da kan denne kjøps veilederen gi gode råd om hva du bør sjekke i prosessen. Lavere lekkasjetall og tykkere vegger – hvor mye har det å si for byggekostnadene?


Passivhus har det laveste energibehovet. Lavenergiprogrammet og Sintef .

Slik bygger du en yttervegg til passivhus. Denne filmen viser deg et eksempel på hvordan du kan bygge en passivhusvegg. Hvor mye mer koster det å bygge et passivhus sammenlignet med hus bygget i tråd med byggteknisk forskrift? I forskningsprosjektet EBLE . PASSIVHUS OG BAUHAUS: Eierne av dette huset ønsket seg et passivhus som skulle være bygget i bauhausstil.


Det innebar at det måtte . De ansatte ble engasjerte og motiverte av å være med på prosjektet, spesielt etter at vi begynte å teste tettheten på utført arbeid. Vi ble stolte av de gode .

Et bygg i Tromsø vil jo normalt ha mer bruk for energi til oppvarming enn et bygg i Oslo. Når man snakker om energibehov til passivhus , snakker man som regel . To ferske anvisninger i Byggforskserien behandler passivhus som særskilt tema. Den ene tar for seg mulige løsninger for klimaskjermen til . Og blir det en prisforskjell om . Ja, det er dyrere å bygge energivennlige boliger. En rapport utarbeidet av Sintef Byggforsk og Multiconsult på oppdrag fra Direktoratet for . Til høsten skal andreårselevene ved Lister videregående skole i Flekkefjord lære å bygge passivboliger. Men vil du bygge passivhus i Oslo møter du motstand.


Over bakkenivå, hvordan . Har forstått fra en aktuell entreprenør som har sett tegningene våre (og som har erfaring med å bygge passivhus ), at vårt hus kan bli vanskelig å . Bygger passivhus til nesten halv pris. Kokstadflaten gjør de . Bygg passivhus med gode løsninger fra Moelven. Hvor mye dyrere det blir, avhenger blant annet av byggekostnader og salgspris.


Kontraktsignering i dag mellom Undervisningsbygg og Hent AS om nytt tilbygg på . Planutvalget i Røyken har enstemmig vedtatt at ny utbygger av Liverud-feltet skal slippe å bygge passivhus.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.