fredag 5. mai 2017

Betonggulv inne

Med Mikrosement kan du få betonggulv uten å støpe. Her kan du se hvordan vi sammen med Dekorhuset la Cement Design på gulv, vegger og . Nye teknikker gjør at betong kan være et lekkert alternativ.

Oppbevaringen løste jeg ved å tegne skap som er skjult inne i. Betonggulv – Kilemoen hvit sand + sort pigment//Veggfarge – ncs s0500 . Lurer på om noen her har erfaringer med slipt betonggulv i bolighus? Vi skal totalrenovere huset vårt og har veldig lyst på slipt betonggulv.

Betonggulv AS i Bergen har over års erfaring i støping av Betonggulv, gulvavretting, epoxybelegg, sliping og polering Betonggulv. Visste du at betonggulv nå er et attraktivt alternativ inne i boligen? Nye teknikker for å slipe og polere betong, tryller fram helt plane og blanke . Heltre, bambus, epoksy, vinyl, betong, linoleum, laminat eller parkett?

Betong trenger lang tid for å oppnå tilstrekkelig lavt fuktinnhold. Før betong tildekkes skal relativ luftfuktighet (RF ) måles og godkjennes. Tilgjengelig moderne slipeutstyr gjør at slipte betong i dag er mer aktuelt enn noen gang.


Også slipte betonggulv har etter hvert blitt mer og mer ettertraktet og . Et vakkert, slipt betonggulv gjør renholdet enklere og raskere”. Betotec AS er et ledende firma innen betongsliping i Norge. OXAN GULVOLJE fra Jotun er en alkydbasert olje til tre og betong. Rå betong har blitt et populært materiale både inne og ute. Betongen er porøs og vil trekke til seg både smuss og fett dersom den blir stående . Vi bygger nytt hus, og ønsker oss malt betonggulv på baderommene.


Har hørt at vi kan male med epoxymaling, stemmer dette? Denne bruksanvisningen gjelder for plass-støpt betong. Vi tilbyr gulvløsninger for de fleste miljøer og belastninger – både innendørs og utendørs.


Gulvsliping Sliping av betong trapp innvendig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.