fredag 5. mai 2017

Betonganker

BETA betongankere brukes ved forankring av trekonstruksjoner i betong. For oppnåelse av full forankring suppleres innstøpingen med rundstål. Stort utvalg av utstyr til “gjør det selv” klatrevegger.


HKV og HKD- uten krave - el. MAXBO har ekspanderende festemidler, plugg og anker. Se vårt utvalg og kjøp på nett eller i butikk.

Kessel betonganker er prefabrikkert i betong for utskillere og tanker. Kraftig betong anker egnet for bruk i industri, handel og stue. Einschlleßlich tilbehør, sett pakket.


Hei, er det noen som har erfaring med uliek typer forankringer for betong? Skal bruke det i boden for å låse fast sykkelen. VAP, rustfritt stål 304. Du har ingen produkter i handlekurven.


Bruk for betongbrygger til bygg og anlegg?

Systemblokk er totalleverandør av stein- og betongprodukter for hjem, utemiljø, bygg, anlegg og landbruk. Les mer om våre produkter på vårt nettste bestill eller ta kontakt! Byggforskseriens anvisning om ankerfester i betong er nå grundig revidert.


Nye figurer og eksempler gir en helhetlig oversikt over for- utsetninger og prinsipper som må vurderes når man velger og dimensjonerer lastbærende ekspansjons- og limankre montert i forborede hull i betong. Anvisningen omhandler konstruksjonsregler for ankerplassering og dimensjoneringsprinsipper for lokal overføring av laster til konstruksjonen for å oppnå foreskrevet lastkapasitet og sikkerhetsnivå. Boltene sveises på overflaten av stålbjelker mot betong og gir økt styrke og stivhet.


Bruk: Til master fra serie : MK-1. Diameter på stangen: Ø mm. Betong- anker kalles ofte for . POD festet til anker MK-1. For å frigjøre låsen trekkes det i kragen.


Så snart et 25x1mm hull blitt boret, kan ankeret . ISC bjelke og betong anker er laget av sterke materialer og kan benyttes både i horisontale og vertikale installasjoner. Ankeret håndteres ved å trekke den røde kragen tilbake med to fingre. Till oppheng av undertak, elarmaturer og rør i massive materialer, f. Brukes i kombinasjon med trå bånd eller pendel. Denne handlingen trekker .

Når Sevenhook slås inn i et forboret hull, griper trådendene inn i hullveggene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.