torsdag 4. mai 2017

Akryl lister

Hei, Prøver å ta akryl mellom lister rundt vinduet og veggen. Tror jeg gjør noe galt da akrylen drar seg svakt utover tapeten på veggen pga det . Bruk akrylmasse i alle sprekker som skal skjules – ved lister , i hjørner og vinkler. Har du utenpåliggende el-anlegg, legg akryl over og under ledningen, så synes . Så har jeg snakket med en på jobben og han nevnte akryl , i denne sammenheng passer det bra med hvit akryl siden jeg har hvite lister.

Lister krymper og får mellomrom! Hvordan få lister bra i hjørnene? Denne massen kan males over og er . Når bor plater og lister legges inntil hverandre blir det alltid en. Deretter legger du akryl i spalten, stryker over med pensel og maler over.


I dag er det en trend å bygge i minimalistisk stil, med få lister og slette flater. Det stiller store krav til flatene og overgangene mellom tak og vegg, . Med akrylfugemasse tetter du lett rundt vinduer, dører og lister.

Akrylfugemassen er lett å påføre med fugepistol, med sparkel eller med fingeren. Hvis du bruker akryl eller tec så ser du fremdeles hullet på nært hold. Hadde ikke giddet sparkle og male helt nye lister. Ferdigmalte lister - spikerhull - beste fiks? Flere resultater fra forum.


Det er ikke lett å legge lister uten at skjøtene syns. Bruk derfor en elastisk fugemasse, som akryl , for å tette skjøtene. Akrylen vil tilpasse seg treet bevegleser og . Da jeg pusset opp min lille ettroms i en gammel og skjev bygård oppdaget jeg akkurat hvor magisk akryl faktisk er. Det var sprekker i lister , . Ble jo en del spikerhull på de ferdigmalte listene.


Her får du noen enkle tips som er lurt å tenke på når du skal legge listverk. Oppheng av plexi, tre og aluminiumbilder. Metall oppheng frest inn i finer. Finnes i forskjellige farger.


Har hørt at man kan bruke. Akryl lister brukes på Facemount .

For å få en pen avslutning til gulv, vegger og tak, burde du montere lister. For å tette uønskede åpninger og sprekker kan man bruke akryl fugemasse, men . Ypperlig for tetting av sprekker og små spikerhull. Feste lister , ha akrylmasse i overganger.


Vannbasert, meget enkel å jobbe . Male gang, en vegg på kjøkken og stue. Feste oppvaskmaskin og dekklister på kjøkkeninnredning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.