torsdag 13. april 2017

Vinyl vinduer

H-vinduet plus+ trenger ingen overflatebehandling, ingen skraping og ingen maling gjennom hele vinduets levetid. BufretH-vinduet plus+ er vedlikeholdsfrie kvalitetsvinduer i vinyl som verken trenger skraping eller maling. Joda, det finnes vedlikeholdsfrie vinduer.

Vi har flere eksempler på år gamle vinylvinduer som er tilnærmet like fine i dag som da de ble satt . Vinyl er et langtidsbestandig materiale som verken ruster, råtner eller påvirkes av sur nedbør. Det er dessuten svært slagfast, praktisk talt uantennelig og svært . H-vinduet plus+ toppsving i vinyl med karmdybde mm.

Ultra N begge sider m/argongass og varmkantlist. H-vinduet plus+ fastkarm i vinyl med karmdybde mm. H-plus+ vinduene blir litt billigare og er vedlikeholdsfrie.


Har selv montert en god del H+ vinduer i borettslag og andre større bygninger. H-Produkter er en av Nordens ledende produsenter av vedlikeholdsfrie vinduer og dører i vinyl. Vi i Abora AS har gleden av å kunne tilby våre kunder det aller beste og nyeste innen materialteknologi hva gjelder vedlikeholdsfrie PVC-vinduer.


Materialet som brukes til å ramme, eller saken, varierer glasset fra hjem til hjem og bedrift til bedrift. Vedlikeholdsfrie vinduer fra H-produkter.

Vi lagerfører størrelsene 110x1til kr. Spør oss om pris og vi gir en godpris på hele . Pris på vinduer (må hentes på selgers adresse): BxH - 988x10mm - kr 160inkl. Ordinær veiledende pris er kr 716- inkl. Vinyl/PVC vinduer, i ProduktFakta, din kilde til markedets byggepodukter og produsenter. Vinduer er en viktig del av et hus, både med tanke på det estetiske og det praktiske.


Byggmax har et stort utvalg av farger og utforminger, samt diverse tilbehør. Vi har egen bil som leverer fra Kristiansand til Porsgrunn. Med vinduer i vinyl kan du glemme alt annet vedlikehold enn vask de neste . Find a Troels Trier - Lars Bjørnsstrædes Vinduer first pressing or reissue.


Vårt hovedprodukt er vedlikeholdsfrie vinyl-sprosser som vi produserer etter nøyaktige mål til de fleste typer vinduer. Førsteinntrykket er alltid viktig, og riktige dører og vinduer bygger helheten i huset. Vi har et bredt utvalg for deg å velge i. Når det gjelder å finne riktig type utskifting vinduer for hjemmet ditt, kan du bli litt overrasket over hvor mange alternativer er tilgjengelige på markedet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.