mandag 3. april 2017

Sporten elektriske belysning

Hos oss finner dere stort utvalg i belysning. Stort utvalg i belysning og gave artikler finner du også her. Vi er nå en frittstående butikk, etter mange år i Expert-kjeden, men vi har fortsatt det samme utvalget og de samme varene, så kundene vil ikke merke noen forskjell.


Expert krevde fullsortiment og full styring. Vi ønsket og drive på gamle .

Selger belysning hvitevarer og småelektrisk. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Radio og TV - Forretning.


E-post, post(att) sportenelektriske (dot)no. Medlemstilbud: - rabatt på belysning. Spesialpriser på hvitevarer og småelektriske artikler. Ansatte med lang erfaring og god kunskap.

Selskapsform, Privat aksjeselskap. Til jul bugner butikken av spennende julebelysning og dekorasjoner, og vi har i de siste årene hatt stor suksess med våre fantastisk flotte kunstige juletrær med LED belysning. I tillegg fører vi utvalgte ovner fra Nobø og Adax, støvsugerposer og selvfølgelig elektrisk materiell. Vi hjelper deg gjerne med nye løsninger til dine. Smart Connect strømforgrener med jord.


Vår forståelse for den påvirkning belysning har på mennesker, gjør det mulig for oss å skape produkter som får mennesker til å føle seg lykkeligere, tryggere og mer produktive. I over 1år har Philips vært en foregangsbedrift innen belysning. Vi var i fronten med banebrytende utvikling av elektrisk belysning og LE og nå . Det var elektrisk lys over alt. Til og med i stallen hadde grosserer Aug. Knudsen lys for hesten sin.


Den nye Sport Loop-remmen er laget av et mykt, lett og pustende materiale med justerbar borrelås. Remmen i tolags vevet nylon har et mykt og behagelig lag på innersiden som transporterer fuktighet vekk fra huden. På utsiden er den tøyelige borrelåsen smeltet sammen med nylonremmen under høy varme for at den skal . Med høyteknologiske elektriske motorsystemer utviklet fra bl.

Torqeedo GmbH tilbyr vi pålitelighet, god hastighet og lav driftskostnad. Enda viktigere er det helt fri for støy og røyk. V strømanlegg ( standard) . Ta en kikk, og la deg inspirere.


Europris - Mer til overs. Rund sokkel, slank utføring. Lysekrone i empireform for både elektrisk. Innvendig belysning LED. Elektrisk lampett med to armer.


Beregnet på båt, campingvogn og bobil. Egner seg ikke til belysning i boliger. Lampehuset Bergen Storsenter. Edvardsen Belysning AS. Møbelringen Harstad AS. Christiania Belysning Asker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.