torsdag 20. april 2017

Smartpanel lister

Smartpanel Flexilist er ”hengslet” med en folie, og kan brukes i innvendige og utvendige hjørner, mot knevegg og på alle vinkler – også de som ikke er rette. Med riktig tilbehør til ditt nye SAGA Parkett gulv blir finishen og inntrykket forsterket. Listene skjuler overgangen til vegg og forhindrer skade på veggen, og med .

Vi har et stort utvalg av lister; profilerte og glatte i alle varianter. Vi har også smarte løsninger for deg som pusser opp - renoveringslisten. Driver å monterer Smartpanel i stua for tiden.


Det er ferdig, men det mangler lister, sier mange som har pusset opp. Smartpanel - en produkt från RBI Interiör.

Vi kjøpte 9x30-skruer som dykker ned i skjøten på smartpanelet. Det er lister som har ferdige fóringer tilpasset paneltykkelsen. I tillegg til over 2vegg- og tak produkter består Smartpanelfamilien av et stort utvalg av lister og utforinger. Listverk leveres kun i hele lengder/pakker og splittes ikke. Smartpanel er en vakker og stilren veggpanel, som finnes både med glatt overflate og.


Listene er produsert i MDF - materiale som gir en jevn, pen overflate. Har montert 8mm smartpanel utenpå eksisterende gips. Er bare å sette på lister som vanlig med de, ingen ny utforing eller glattkant :). Når du først har valgt å gå for Smartpanel, er det tusen ting du kan gjøre for å skape det uttrykket du ønsker. Eirik har gitt Dan Construct AS en positiv omtale for oppdraget Lettvegg med smartpanel, dør og lister.


Smartpanel MDF Struktur - bomull Struktur er en vakker og nostalgisk panel med tydelig. Har tatt ned noen overskap og skal legge smartpanel på veggen. Alt materiale er kjøpt inn og vi har det meste av utstyr.


For lav eller for høy luftfuktighet kan over tid føre til krymping eller svelling av listene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.