torsdag 20. april 2017

Montere takrenne beslag

Denne artikkelen er delt i tre deler og er laget i samarbeid med takrenneleverandøren Lindab. Takrenner og nedløpsrør spiller en viktig rolle i . Ståltakrenne i puralbelagt galvanisert stål er utviklet over flere tiår og.

Isola Ståltakrenne monterer du enkelt selv. God funksjon over mange år er avhengig av riktig montering. Takrenner og nedfallsrør skal dimensjoneres etter de van-.

Grimstad Garasjene viser deg hvordan du monterer takrenne og nedløpsrør på din garasje. Et godt tips ved montering av takrenner er å unngå skjøter over. Ved bruk av overligger monteres disse etter at beslaget er montert. Låsing av takrenne med rennekrok uten overligger.


For å sikre takrenna et godt feste, monteres ren-. Hvis det skal monteres bordtakbeslag (spillblikk) må. Hvis du ønsker å skifte ut dine gamle takrenner kan du i mange tilfeller bruke dine gamle . Har kjøpt inn takrennebeslag og de krokene som takrenna skal festes i, . Skulle ha montert takrenner med rør, samt beslag til vindskier på en hagestue.

Både takrenner og beslag skal være i sort utførelse (ikke plast). Hvis du vil ønsker å sette opp takrennene med et lite fall kan du legge rennekrokene ved. Når du monterer en takrenne trenger du også et bordtaksbeslag.


Takrenner i tre hører naturlig sammen med tekking i tre, eller når det er torv på taket, men. Her er rennen skrudd fast til frontbordet med solide, smidde beslag. Takrennene skal monteres slik at de heller 3-mm i løpet av to meter mot nedløpsrøret.


Det gjøres ved at hellingen på takbordet først festes og at rennekrokene . VIDEO: Skal man bruke rennejern til å sette opp takrennen me er det. Ved bruk av metallbeslag må de ytterste steinene legges. Totland Blikk AS tilpasser og monterer takrenner i stål, plast og aluminium.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.