mandag 24. april 2017

Pusse opp lakkert furutrapp

Vi syntes trappa var så mørk og trist og ødela når vi hadde pusset opp alt det andre. Paret gikk derfor til pers på den gamle lakkerte furutrappa som bestod av totalt fire trapper og to platåer over tre etasjer. Etter vi pusset opp trappa var det som om vi fikk et helt annet hus.


Selv om det tok tid og innebar mye . Mange kvier seg for å gå i gang med å pusse opp trappa, og det gjør de med rette. Det er mye arbeid involvert i oppussingen av ei gammel trapp.

Hvis trappa er lakket , slik de fleste furutrapper er, må lakken rubbes og slipes vekk, både over , under og på sidene. Mal annenhvert trinn av gangen, da kan du komme deg opp og ned mens det holdes på! Jeg har gjort det motsatte av det trådstarter skal gjøre, jeg har pusset malingen vekk og lakket trappen.


ALL skitten syns med engang, og samler seg i trappa som vi løper opp og ned i flere ganger om dagen. Men er jo fint på avstan hehe:) Ville kansje behodt de åpne trappetrinnene hvis du skal male hvit for da kan du heller ta opp støv og brask fra. En hakkete, skadet eller lakkert trapp , bør slipes før du påfører beis. Er treverket i god stand og bare.


Her er interiørekspertens beste . Skal du pusse opp i påsken?

Gjør man dette selv skal det mye til for at det ikke lønner seg å pusse opp den man har fremfor å kjøpe ny. Da må trappen man har være i meget dårlig forfatning. De fleste trapper kan så å si fremstå som nye.


Om trappen knirker noe kan man skru til før montering av trinnplatene, samt at platene vil stive av . Har en trapp jeg kunne tenke meg å male. Men, Trappen er lakkert. Kunne tenke meg å male den hvit og ha trinnene i en mørk brunfarge.


Tjoho Er du stressa eeeellleeeer? Male trapp - happy homes. Mange gruer seg for å pusse opp trappen, fordi mange tror det er en sabla jobb. Men bruker du rett utstyr, produkt og. Trappa er et trafi kkert sted i boligen, og den blir lett mindre pen.


Gammel, mørk lakk og slitasje på trinnene er ikke noe vakkert syn. Men i løpet av et par dager kan du lett pusse opp trappa slik at den igjen blir pen å se på. Lær å pusse opp trappen hjemme!


Unsubscribe from mpon1? Vi hjelper deg med anbud på furutrapp. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører. Pusse og male trappeoppgang samt vegger og tak innvendig.

Tror muligens jeg har tatt meg vann over hodet! Har startet på pussejobben, men jeg pusser å pusser på trinnene uten den helt store framgangen. For meg virker det som lakken. Jeg antar at trinnene er lakkert fra før og min erfaring er at beis trekker ujevnt og blir skjoldete på slike overflater nesten uansett hvor mye man pusser.


Var dette en lakkert trapp ? Vi skal pusse opp trappa vår, det er en lakkert furutrapp. Så alternativet er å beise trinnen i en mørk brun farge, mens resten av trappa er hvit. Vi hadde Per Jegerlund til å pusse opp den gamle trappen vår som var i lakkert furu. Møtte til avtalt tid og gjorde jobben på avtalt tid.


Vi hadde flere småting som ble påpekt i etterkant, og som Per kom tilbake og fikset. En sliten trapp kan bli som ny, men det er flere alternativer - og store prisforskjeller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.