onsdag 19. april 2017

Molly skruer

Prøver man å bore et hull i betongveggen og så skru i en skrue rett inn i. En annen anerkjent løsning er metallpluggen, kjent som Molly -plugg. Ved stor belastning bruk gipsanker. Og skruene som vi skrur på plass garderobehylla med får ikke tak i mollypluggen. Det vil jeg anta er fordi den er for kort og fordi pluggen ikke . Hans bord var dækket af alle mulige brædder med skruer i.

Shis hånd bevægede sig hurtigt, mens han skruede skruer i, her og skruer der, og det gik virkeligt . Gipsanker Molly Enkelgips M4. Verktøy for montering av Molly gipsanker. Jeg har tenkt å skru et par høyttalere opp på veggen.


CHRISTIANIA SPIGERVERK. Arvid Nilsson skrue PH Z . Hvordan er det mulig å få feste i en stender med de skruene jeg linket til? De skytes inn i veggen, og dras ut slik at de formes som et anker.

Du bør absolutt få et par av skruene inn i stendere, selv om. Til tyngre ting tør jeg ikke bruke annet enn Molly (Sammy) som ekspanderer skikkelig. Det ble fire hull i hver høyttaler, de sitter som støpt med to små skruer i. Man skal derfor skru ut skruen , sette et skrujern under kransen og knekke den av. Bruksområde: Spesialfeste i gipsplater. Gir innvendig maskingjenger for montering av klammer og annet utstyr.


Tang for gipsplateanker må brukes på M8. Når du strammer skruen , ekspanderer veggpluggen slik at den forankres godt i veggen. Bor hullet med en borhammer, og bank pluggen forsiktig på plass.


Molly skruer er skruer med flere biter av metall eller plast som er designet for å utvide når skruen strammes inn et stykke tre eller gips. Ved køb af skruer og rawplugs kan du være sikker på en god service og en god pris. Hos XL-BYG er vi lokalt tilstede og yder den bedst mulige kundeservice.


For enklere montering i gips-, spon- og trefiberplate.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.