tirsdag 4. april 2017

Minidrivhus med lys

Fiskars KitchenGarden er et lite mini-drivhus, med LED-lys i midten, og en åpning i taket. Veggene skal beskytte mot trekk og kulde, . For et par uker siden testet vi Fiskars KitchenGarden, minidrivhuset med selvvanning og farget LED-lys som skal gi plantene hjelp til å overleve .

Sankey minidrivhus som kan plasseres innendørs, på en lys plass. Norges største utvalg av lagerførte drivhus og lysthus til uslåelige priser! Bufretkr 62- ‎På lagerFordelen med LED lys er at de ikke avgir varme, de kan derfor plasseres. Benyttes til generell belysning av planter i et .

Minidrivhus for rotningsfasen av stiklinger og frø. Gir plantene større sjanse for å overleve. Men fellesnevneren er vann, lys og god jord! Hvorfor ikke lage et innendørs minidrivhus, og friske opp hjemme med noen grønne planter?


Bestill Drivhuslys Lys til planter fra - Spar penger - Spar tid!

Måk vinteren ut av hodet med enkle veksthus inne. Vekker du dem tidlig nok, og holder plantene i øra med nok lys og vann, kan du . Krav til lys og temperatur: Dette kan være individuelt, men de aller fleste frø foretrekker å stå varmt når de skal . Jeg skal endelig få meg et skikkelig drivhus :jump: Jeg TROR. Lys: Hva slags lys trenger jeg (kom gjerne med konkrete forslag :) ). Har kjøpt et minidrivhus med lys for å stå i garasjen. Når temperaturen ute er omkring grader får jeg . MINIDRIVHUS M INNSATS POTTER Hus og hage HAGEN HUS/ HAGE DIVERSE.


Man trenger ikke å ha et stort og fancy drivhus for å drive frem planter. Hvis planten står for varmt og får for lite lys vil den strekke seg å bli . Så i minidrivhus, plantekasser av plast eller store blomsterpotter. Når plantene står i drivhus blir de vant med klimaet der.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.