tirsdag 11. april 2017

Jotun blåfarger

Det finnes et hav av vakre blåfarger å velge mellom når du skal male. Har du lenge tenkt at det hadde vært fint med et rom (eller flere) i en blåfarge ? Se de nye vakre blåfargene fra LADY, Industrial Blue, Dusky . I tillegg kommer hun med forslag til farger du kan kombinere med. Blåfargen passer godt inn i mange ulike stiler – den er lett å bruke og.

Andre steder i leiligheten har de valgt blått nederst og rosa øverst. Det er kanskje derfor så mange faller for den. Jotuns nyeste fargekart. Den passer svært godt sammen med de varme grå fargene samt beig og greige.


Alle som er opptatt av trivsel i hjemmet vet hvor viktig det er å velge de riktige fargene. Finn riktig farge og maling her. Jeg holdt faktisk pusten da jeg åpnet lokket og så blåfargen , for jeg har.


Her får du fasiten, se våre vakreste blåfarger med matchende farger her:.

Hvilke andre blåfarger enn denimblå passer på barnerom til fargen bomull? Våre vakreste blåfarger - LADY Inspirasjonsblogg. Har tenkt å male skapene i farge kveldshimmel. Og en av dem som er med på å påvirke hvilke farger vi har på veggene, er Lisbeth Larsen i JOTUN. Hun er deres globale fargesjef og reiser verden rundt på jakt . For blått er ikke blått, – det finnes . Denne paletten består av fire dype blåfarger , og fargene er inspirert av nattehimmelen og den mystiske skumringstimen der dagen går over i . Blå farger er kjent for sin.


Kjøkkenet er malt i den lyse blåfargen som heter Jade, og gangen er . Denne dype blåfargen har jeg falt helt pladask for. Alle tre med referanse til det menneskene . Sofistikerte blåfarger. Her har vi malt taket i Linblå med den nye matte .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.