onsdag 12. april 2017

Høyskap til bad

Spar plass og få orden i rotet med et bredt sortiment av baderomsskap! Hos oss finner du høyskap i en mengde ulike størrelser, former og designer. Høyskap og sideskap - Køp bad og køkken - Bauhaus.


God kvalitet til lave priser. Se utvalget vårt av høyskap til baderom her på siden! Klikk deg inn og kjøp raskt og enkelt online i vår nettbutikk.

Alltid lave priser hos Nettoline! Et baderomsskap er et praktisk møbel som de fleste ønsker på badet. I Gjør Det Selv-butikken kan du enkelt finne og velge skap til badet , enten det er et skap til håndvask, høyskap eller overskap.


Ram inn håndvasken på en flott måte med et baderomsskap. Velg mellom flere farger, størrelser og modeller. Handle basert på: Produktfilter.


Bufret Lignende Trenger du ekstra oppbevaringsplass kan et høyskap være løsningen. HØYSKAP med speildører. Hos MAXBO finner du elegante høyskap som gir mer oppbevaringsplass på badet.

Kjøp på nett eller i butikk. Praktiske høyskap tar lite plass og rommer mye. Derfor er det smart å handle hos en seriøs ekspert. Vi har valgt ut det beste av det beste. Når du har bestemt deg, ordner vi resten.


Skap med god oppbevaringsplass er avgjørende for hvor godt badet fungerer i hverdagen. Speil i helfigur med oppbevaring, hvit matt- Hafa. Tilgjengelig i butikker.


Farger og design er ikke det eneste du bør tenke på. Saxe Bad Fyn skap 1cm. Duxa Bad Urban baderomsinnredning cm.


Et stilrent sideskap som passer godt på de fleste bad og gir et moderne uttrykk. Med soft-close hengsler på døren. Høy kvalitet, designet og produsert i Danmark.


Mari lys eik tar badet rett inn i den nordiske naturen. Legg merke til vårt nye speil med frosta lysfelt oppe og nede. Innfelt stikkontakt på siden. Fås både høyre- og venstrehengslet.


Bestill høyre- eller venstrehengslet om det ikke er vendbart.

Hafa Sun høyskap med integrerte håndtak med en mykt avrundet form. Hyller på innside av dør i øvre del av skapet og med grunne glasshyller.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.