tirsdag 18. april 2017

Hydraulisk løftebukk

Løftebukker fra Hedmark Service AS er konstruert for lang levetid med markedets laveste drifts- og vedlikeholdsomkostninger. Løftebukker, dekkmaskiner og testutstyr som dekker ditt profesjonelle behov.

Vi har produktet som passer for for bilverkstedet, dekkverkstedet, bensinstasjonen . Vi leverer både hydrauliske og elektromekaniske løftebukker. Denne hydrauliske løftebukken er nylig utviklet av produsenten. Den er hydraulisk drevet, har oljet nylonsylinder og lager lite støy. Det vil si at selv om vekten er ujevnt fordelt på sylindrene som utfører løftet vil løftebukken løfte likt.


Vår standard mobile hydrauliske tralle er liten nok til å lagres . Hydraulisk 2-søylet løftebukk uten bunnramme. Meget stillegående 2-søylet asymmetrisk hydraulisk billøfter med tonn løftekapasitet. Denne 2-søylede løftebukken har automatisk sikkerhetslåskontroll og er en god løftebukk-løsning for profesjonelle verksteder som foretrekker hydraulisk utstyr. NTer en Elektrohydraulisk løftebukk for biler opp til tonn.


Denne kom inn på markedet i 20og har blitt ett populært valg for mange av . Perfekt synkronisering mellom lastepunktene uavhengig vektfordelingen.

TechLift Eportabel en-søyler løftebukk. Hydraulisk løftebukk med automatisk mekanisk låsing. Lave løftearmer med justerbare løfteputer i to . Oversikt over foretak med produkt/tjeneste Hydraulisk Løftebukk. Søk etter hydraulisk løftebukk buskerud ga Gule treff. Søk etter hydraulisk løftebukk sarpsborg ga Gule treff.


Vi har nå 1Løftebukk til salgs fra Finn. Som alt annet hydraulisk/mekanisk utstyr er løftebukken utsatt for. Vi ønsker deg til lykke med din nye løftebukk som ved godt vedlikehold og ettersyn vil tjene . Selve kontrollenheten drives av an elektro-hydraulisk pumpe som leverer hydraulisk trykk til hver sylinder i hver søyle.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.