fredag 7. april 2017

Honda hybrid snøfreser

Med sin unike hybrid-teknologi kombineres total kontroll med brukerkomfort for å rydde store snømengder. Elektrisk fjernstyrt fresehøyde-justering - Lys. Honda snøfresere Ingen konkurrent kan vise til samme effektivitet som Honda i de forskjellige klassene.

Honda snøfresere er markedsleder i Norge og markedets ledende. Alle Honda snøfresere med proff, nyutviklet. Honda hybrid serie er fullpakket av tekniske finesser som snur en nødvendig plikt til ren . Hybrid snøfreser med elektronisk styring av forgasser, choke - turtall, automatisk kjøreprogram og automatisk høydeinnstillig av snøhus.

Freseren har vært brukt i kommunal drift. Normal slitasje, må påregne litt reparasjon.

Vi har nå Snøfreser honda hybrid fra Finn. Honda snøfresere er markedsleder i Norge og markedets. Et helt nytt snøfreserkonsept - Honda hybrid snøfresere.


Den kraftige lyskasteren gjør din Honda snøfreser lett å bruke selv i mørket. Med sin unike hybrid-teknologi kombineres total kontroll med brukerkomfort for å . For en tid tilbake var det tid for å kjøpe snøfreser og omstendig som jeg. En hybrid av Honda med utkastsystemet til TORO måtte jo være det . Honda HSM 15I ZE er verdens mest avanserte hybrid snøfreser. Enkel å betjene og nærmest vedlikeholdsfri.


Aldri før har Hauans solgt så mange snøfresere på så få dager. Siden vi begynte med fresere fra Honda i 198 har jeg aldri opplevd maken. Den har belter og hybrid og intelligens, den har kraftig frontlys og . Har kun erfaring med Honda når det gjelder snøfresere,.


En god snøfreser må tåle alle slags føre og ikke være alt for tung å operere. De andre to vanligste merkene i Norge er Honda og Yanmar, som . Snøfreseren er en Honda HSM 11IE, en hybridmaskin som går på elektromotorer og er noe av det mest hårete du får på markedet. Snøfresere, Honda 0Honda snøfres villa Honda snøfres i snøtunnel Honda snøfres hybrid stor 20Honda 9belter elektrisk . Bondal/Snøfreser/Honda/Tilbehør/ekstraustyr/Snøfresertrekk Hybrid-modell.


For å hjelpe deg med å finne den perfekte Honda snøfreseren, har vi laget en liten. Elektrisk start; Styreclutcher; Automatisk choke (gjelder hybridmodeller) . Bilde Honda HSM1180IE snøfreser, Honda HSM1180IE beskrivelse motortype: hybrid typen rensesysteto-trinns snørydding ytelse (t/h): 72. Honda snøfresere er utstyrt med innovative funksjoner som vil være til stor hjelp når du. Elektrisk start; Styreclutcher; Automatisk choke (gjelder hybridmodeller); Hydrostatdrift; Hjul eller belte; Arbeidslys; Hendel for .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.