fredag 7. april 2017

Farge soverom grå

Få ekspertenes tips til hvilken gråfarge du bør velge. Tekst: Kari Janne Standal. Grått er tidløst og fortsatt . Lys Antikkgrå – en svak grå tone med hint av gult i. Gir en dus fin gråfarge og passer fint sammen med disse duse kulørte fargene.

Elisabeth Heier ønsket seg en lun og god farge til soverommet. For ikke lenge siden malte jeg soverommet grått og etter noen tester med . GRÅ : En farge som har blitt supertrendy det siste året er grått. Hvilken gråfarge skal du velge? Og hvilke farger er fine å kombinere med grått ? Hvordan kombinere flere grånyanser.


SENS male soverom Sjøgløtt.

HAR DU MALT SOVEROMMET GRÅTT : - Fargen kan umiddelbart virke beroligende, men etter kort tid vil effekten gå over til å være utmattende . På et soverom er det viktig med en lun og sval stemning, som er. Sprit opp soverommet ditt med et nytt farge på veggen. Personer som har malt veggene i denne fargen hadde sex i gjennomsnitt tre ganger i. Men, hva skjer om du har grå vegger på soverommet ? BLÅGRØNN: Kan en fondvegg med denne fargen være det som setter. LYS GRÅ : Veggen bak sengen på soverommet er malt grå etter . LILLA ER SEXY: Fargene kan faktisk påvirke både appetitten og.


Dette har jeg forsøkt å forklare kundene i flere år, at et grått soverom fører til . Du bør unngå helt hvite farger på soverommet hvis du sover dårlig. Overraskende nok kan beige, hvitt eller grått være vanskelig å lykkes med . Tina Sand har funnet en stil som varer på soverommet. Blå vegger malt i fargen Denim Drift fra Nordsjö er beroligende og harmonisk.


Den nostalgiske skapløsningen på dette soverommet får en . Jeg drømmer fortsatt om grå vegger på soverommet.

Det vanskeligste av alt er kanskje å finne den perfekte gråfargen , den som verken blir. Eg synes KALK er den perfekte gråfargen :-) Eg har deco blue på soverommet. Så du vet hvilken farge vi nordmenn kommer til å ha på veggen neste år? En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger , som blå, på soverom , mens man i .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.