torsdag 13. april 2017

Grønn kjøkkeninnredning

Når flisen var lagt analyserte vi grønn fargen i flisen og bestemte oss for å bruke denne grønntonen på en del av kjøkkeninnredningen fra Sigdal. Finn kjøkkeninspirasjon hos Drømmekjøkkenet! Et slett kjøkken i fargen lindblomstgrønn. Solid er en slett front som finnes i mange farger og treutførelser.


Solid i den lindblomstgrønne fargen på bildet gir kjøkkenet ditt et landlig inntrykk som både er innbydende og moderne. Alle våre kjøkkenskap kommer i flere standardbredder og kan kompletteres med innredninger som .

Man bør ikke ha rødt kjøkken. Landlig kjøkken i moderne utførelse, lindblomstgrønn. Ifølge fargepsykologien, studien av effekten . Skap en følelse av plassbygd kjøkken med vårt nye klassiske modell Bistro.


Bistro er en slett dør med en noe avrundet kant. De klassiske avstandene mellom dørene tar oss tilbake til en svunnen ti men innsiden inneholder selvsagt de mest praktiske funksjoner. Annonseinnlegg fra Drømmekjøkken: Elementer fra naturen og holdbare naturmaterialer er tydelige trender innen kjøkkeninnredningen nå.


Her har vi samlet et knippe kjøkken i tre ulike stiler – la deg inspirere!

Fargene er duse – gjerne i grønne og blå nyanser. Innslag av drivved og grønne urter sørger for ekstra kos. JKE Design - leverandør til Eventyrlig Oppussing! Vi er stolte over å få være kjøkken leverandør til Eventyrlig Oppussing.


Denne uken har Halvor Bakke og hans team i Eventyrlig oppussing vært i Tydal for å renovere en hytta. Toril hadde gulnet panel og gammel kjøkkeninnredning fra tallet. Se før- og etterbildene og film om hvordan male kjøkken. Unn deg et kvalitetskjøkken fra Norema.


Velg mellom kjøkkenskap som henger på veggen eller står på gulvet med bein eller sokkel. Kjøkkenet du har drømt om lenge. Ettersom alle bygger på samme grunnplattform kan de fleste kombineres med hverandre.


Hos oss finner du garantert ditt drømmekjøkken! Benkeplaten på kjøkkenøya i Boforms nye Line One- kjøkken , er noe utenom det vanlige. Fior di Bosco-marmoren har en spennende fargepalett i grønt og grått og en marmorering som minner om patinert metall. Høstens nyheter viser at kjøkkenmodulene mer og mer ligner frittstående møbler.


Tre og røffe metaller er hot – og så handler det om god funksjonalitet! Slik får du gammeldags stil på et moderne kjøkken. Helena og Tommy flyttet fra byen til familiegården på landet.

På kjøkkenet har de gjenskapt den gammeldagse stilen. GRØNNE DETALJER: Åpne hyller fremhever den landlige følelsen. Panelet er malt i en tradisjonell perlegrå nyanse.


På en hytte er det gjerne mange funksjoner på liten plass. Her er kjøkken , stue og spisestue sammen i åpen løsning. Da gjelder det å finne linjene i rommet og skape ro i interiøret. De mørke, grønne fargene på skapene ble derfor flyttet ne mens de lyse, lette fargene ble løftet opp ved å male skapdørene i . Marie ønsket seg et hvitt kjøkken , mens Martin ville ha mer farger. Hanevold og Lie løste dette med å holde veggene lyse, mens kjøkkeninnredningen fikk fronter i tre og grønt.


Vi tok utgangspunkt i den flotte teglsteinsmuren da vi valgte ut farger til rommet, og målet var å gjøre det lunt og koselig, men . Sigdal har et stort utvalg av ulike kjøkkendesign. Her får du oversikt over våre lekre kjøkkenmodeller. Gjør drømmen til virkelighet!


Fargene, frontene og stilene vi digger på kjøkkenet akkurat nå.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.