mandag 3. april 2017

Glassgjerde bergen

Beregn Pris og gjør din Bestilling av Aluminiumrekkverk, Rustfritt Rekkverk, Stolpefritt Rekkverk og Glass Glassklemmer til inne- eller utemiljø! BufretLignendeBestselgere; Sist solgt; Tilbake på lager. Norge › Vestlandet › HordalandBufretGlassgjerde - Finn firmaer, adresser, telefonnumre.

Glassrekkverk - glassrekkverk, glassmester, glass, speil, rekkverk, isolerglass, glassdører,. Vi er en Mesterbedrift og medlem av Bergen Glassmesterlaug. Bevar utsikten med fransk balkong i glass.


Uten stolper og med store glass skaper du en maksimalt uhindret utsikt.

FRS II glassrekkverkAlt i glass til bedrifter og private. OBS: Leverer ingen materialer eller glass for selvmontering og gir ikke veiledning til selvbyggere/håndverkere! Med vinduer fra Johnsen Glass Vindusfabrikk AS sitt lager i Kanalveien 550Bergen, kan dette fort la seg gjøre.


Vinduene kan hentes selv fra vår butikk, eller . Hovedproduktet vårt er rekkverk til terrasser i glass og aluminium. I tillegg leverer vi stakittgjerder, støy- og vindskjermer, glasskilt og innglassinger. Dersom dette er av interesse, ta kontakt for . Sommeren 20flyttet vi til eget glassbygg i Storebotn næringspark på Kleppestø, - 12-minutters kjøretur fra Bergen .

Glassrekkverk til verandaer, › kjøkken glass. Glassrekkverket skiller seg tydelig ut fra det finnes på markedet av rekkverk. Med Xclusiverail vil du ikke oppleve glass som siger ne klumpete . Sotra Glass er en Mesterbedrift som har vært etablert på Sotra siden 1983.


Vi holder til i Straume Næringspark, like i nærheten av Sartor Senter. Vi leverer også treverk som rammeverk med glass for innvendig bruk. For et par år siden tok jeg over stafettpinnen som daglig leder av de tradisjonsrike butikkene Glass Thomsen i Bergen.


Da min oldefar etablerte butikk i 19var . Høy kvalitet rustfritt glass rekkverk som passer Balkong rekkverk eller Veranda rekkverk. Vi er medlem av Bergens Glassmesterlaug og Glass og Fasadeforeningen . Er på jakt etter glass rekkverk som kun boltes fast nede. Vi fekk dette hos Smiehuset i Arna, utanfor Bergen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.