mandag 3. april 2017

Fiskebeinsflette steg for steg

Steg 1: Ta en del av frontpartiet til håret ditt og start med å flette det. Blogger Emilie Tømmerberg viser hvordan du kan lage fiskebeinsflette:. Se artikkelen over for full produktliste og.

Mange kjendiser liker å ha fiskebeinsflette, men hvordan får man egentlig til den populære fletten? Lær deg lage Flettemammas fiskebeinsflette og få hennes beste tips! Den populære fiskebeinsfletten er mye enklere å lage enn du tror!


Fiskebeinsflette, fiskeflette eller pariserflette.

Slik lager du en perfekt fiskebeinsflette på minutter! Steg for steg, med illustrerende bilder:. Uansett, nå skal jeg brekke den ned for dere, steg for steg.


Hvis du ønsker et litt annerledes uttrykk, kan du også lage fiskebeinsflette som du . For de som allerede har erfaring med franske flette, starter vi med å flette en fransk flette sidelengs. Posts about Fiskebeinsflette written by byfrk. Det viktigste er ikke hva du har på deg,. Her kommer en enkel fiskebeinsflette som er like bra på fest som til hverdags.


Har du gått tom for idéer til frisyrer som fungerer både på jobb og fest?

Lær deg hvordan du får til denne elegante frisyren. Fiskebeinsflette er noe alle kan lære seg, og som ser veldig bra ut. Hvis du vil gå et steg lengre, kan det være fint med brun eller svart . FLETTEFIN: Fra venstre: Fiskebeinsflette fiskebeinsflette og fossefletta. StylingtipsTags fiskebeinsflette, fiskebensflette, hestehale, HH Simonsen, joico, JOICO pony, mainpage, party hestehale, ponytail, slik fletter du fiskeben, steg . Du velger selv om du vil ha pariser flette, vanlig flette eller fiskebeinsflette. Oppskrift ujevn treerflette og fiskebeinsflette.


FISKEBEINSFLETTE: Dette er en enkel frisyre å gjøre på seg selv hvis man har . I Fletteboka viser hun steg -for -steg hvordan du kan lage morsomme og vakre fletter. FISKEBEINSFLETTE: Dette er en enkel frisyre å gjøre på seg selv hvis man har fiskebeinsfletta i fingrene. Fletteboka – steg for steg-oppskrifter fra Flettemamma viser Bente-Helen.


Steg 3: Flett fiskebeinsflette på de tre hestehalene. Dette gjør du ved å dele hver hestehale inn i to deler. Ta en del fra ytterkanten på den første siden og legg . Neste steg er test av sminke på modellen Anette. Er en lekker fiskebeinsflette for en mer romantisk stil.


D Noen som har noen gode tips og komme me gjerne steg for steg bilder :).

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.