fredag 14. april 2017

Gamle motorsykler

Gamle motorsykler i Norge. Motorsykkler,hjulinger,tre hjulinger osv. Løpet som gikk fra Kristiania til Trondhjem og tilbake samlet motorsykkelentusiaster da, og gjør det . Min motorsykkelkariere kom i gang ganske seint idet jeg behøvde transportmiddel i tida jeg var student.


Jeg kjøpte en seks år gammel Vespa 1Touring.

Mindre kubikk, like mye bråk fra MC-ungdommen på 50- og 60-tallet. Harald Moan og Ole Wollan fra lokalavdelinga i Norsk Veteranmotorsykkelklubb geleidet motorsykkelførerne til rett plass under kaffepausen på . GRAN: mc-entusiaster fra flere land gjentok Trondheimsridtet. Bjørn Austad Hvaleby organiserte det hele. Det er så mange som finner frem biler fra fordums ti er det noen som har funnet motorsykkler fra gamledager på sine . Den enkleste måten å finne deler til gamle motorsykler er uten tvil på nettet, hvor entusiastiske motorsyklister deler sine gamle deler og erfaringer seg imellom.


Når sant skal sies hadde dog engelskmannen Edward Butler tatt patent på en motorsykkel på tre hjul året før, hvilket gjør at britene liker å si at de strengt tatt var.

Mine gamle motorsykler. Et lite knippe av motorsykler jeg har hatt de siste årene. Lørdag ettermiddag både hørte, luktet og så man de gamle motorsyklene der de kom brummende inn på Rådhusplassen i Elverum. I huset i Hagen ved Samkom har Gerber brukt flere tusen timer på å bygge opp gamle amerikanske motorsykler til opprinnelig stand.


Svein Aalberg inviterer til å ta gamle motorsykler i nærsyn på . Også på helt nye motorsykler. Mange av disse HD syklene som støyer mest er gamle , eller registrert på gamle. Per Jørgen Lerud kjører ikke motorsykkel for å kjøre fort og ligge i svingene, men for å nyte. Neste helg kommer filmen.


Fullt mulig å få liv i den gamle mopeden til bestefar Alt kan man bygge opp, og mange ganger koster det ikke skjorta. Jeg har restaurert flere gamle mopeder. Engangsavgiften på motorsykler gikk ned ved nyttår. Egen temperaturmåler for hver sylinder kan være greit på gamle topptrimmede motorer. Disse motorsyklene faller mest i pris.


Etter år adskillelse ble Alf Hansen og hans gamle Tempo Sport. I rommet hvor de koser seg med å restaurere gamle motorsykler.

NSU ble Tysklands mest betydningsfulle motorsykkelmerke og man hadde blant annet eksport til . Det at frelsesarme soldater har vært interessert i motorsykler er ikke noe nytt. For en sak er helt sikker, Indian hadde stil og image, og selv om de fleste folk vet at alle gamle motorsykler er Harley, så vet folk også at de gamle motorsyklene . MC-forhandler i Oslo med hoved fokus på KTM og Triumph. Vi har godkjent MC- verksted og bruker kun kvalitetsdeler. Når KTM nå gir seg i kast med å bygge sin første motorsykkel for sporttouring, lyser firmaets konkurranse-DNA tydelig gjennom.


God plass: I det gamle Kenmore-bygget har Edelman MC etablert seg. Thomas Delerud har alltid hatt en voldsom lidenskap for motorsykkel.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.