tirsdag 18. april 2017

Fliser til baderom

Hjem Fliser, stein tilbehør Fliser til baderom. Vence Grey Mate er en moderne gulvflis i 30x60. Vi leverer alt innen flis og baderomsinteriør til privatboliger så vel som større prosjekter i borettslag, næringsbygg og på hoteller.


Fliser fra Norfloor fås i et bredt utvalg av farger og design. BufretVår leverandør Konradssons Kakel har fliser som passer overalt i hjemmet, både inne. Det er selvfølgelig baderommet som står oss nærmest, men fliser kan . Se inspirasjonsbilder av baderom, kjøkken, gang, soverom og uterom.

Finn aktuelle fliser, parkett eller laminat fra Right Price Tiles. Italienske og spanske baderomsfliser er å anbefale når du skal legge fliser på et bad. Sjekk vårt store utvalg av baderomsflis hos Nettflis. Baderomsfliser – les artikler om fliser til bad og få tips til å velge riktig.


Nå skal baderommet ha store fliser, men hvordan løser man det på små bad?

Bergersen Flis er en av norges ledende flisimportører med butikker for proff og private over hele landet. Höganäs tilbyr et stort tilbud av moderne og klassiske fliser for kjøkken, baderom, hall, gulv inne og ute. De aller fleste går for fliser på baderomsgulvet, og mange velger også.


Kjøper dere fliser, VVS og baderomsmøbler hos oss, tilbyr vi formidling av firmaer. Modena Flisgiganten har års erfaring med bad og fliser og norges beste . Fliser baderom Inge Trondsen 2015-02-11T16:14:05+00:00 . Hos Bølgen Flis og VVS finner du ett bredt utvalg av varer i alle kategorier for å rehabilitere eller bygge nytt baderom. Små fliser på gulv, som har vært svært vanlig i Norge,er praktisk både fordi de passer godt på små baderom, men også fordi de er svært lette å skape fall mot . Da Marlene Rasmussen og samboeren kjøpte nytt rekkehus for to år siden, hadde baderomsgulvet blå fliser og veggen strietapet.


Faglig leder i firmaet har våtromsertifikat Modul B- ledelse av prosjektering og utførelse og firmaet driver med nybygg og rehabilitering av . Vår leverandør på flis er Frøland Flis og Bad. Dere kan lese mere om dem på vår leverandørside. I dag var vi på besøk i butikken til Frøland Flis .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.