mandag 17. april 2017

Dør 90 x 190

Dørbladtykkelse mm, r. Venstrehengslet dør 90x1, 18° med dørvrider og lås. Dørmodulen kan ikke bestilles separat, leveres kun samme. Dører begynner ofte å knirke når de ikke er like nye lenger, og ofte bestemmer også dør og karm at de ikke lenger passer sammen.


Vi har Norges største utstilling av dører og vinduer i vår butikk på Åssiden i Drammen.

ASK OG ODIN GLASSDØR INKL HVIT KARM (Størrelser i utvendig karmmål) . For dager siden - En solid dør med mange bruksområder. Kan brukes som hoveddør - gjerne med sidefelt - eller kjellerdør og boddør. Klassisk ytterdør , med glass.


Lagerføres i mange størrelser. Kun som utadslående på lager. Døren leveres i hvit som standard. Restlager - opp til Rabatt: klar til hurtig levering.

Info: Produktene nedenfor er for tiden ikke tilgjengelig i Norge. Vi beklager eventuelle ulemper. Levering og betaling - se nederst på siden. Marker med ( X ) og klikk på Sök.


På grunn av ulike fraktkostnader kan prisene variere mellom byggevarehusene. Ytterdør Tradition med glass 100x2cm . Velg byggevarehus for å se lagerstatus og korrekt pris. Logg inn for å se pris og lagerstatus. Harmonie Kine ytterdør hvit. Produseres av vakuumimpregnert furu, terskel i hardtre.


Laminert furu i ramtre og karm. Innerdør Compact hvit 9X- Swedoor. Tilgjengelig i butikker. Brann og Lydklassifiserte Dører. Garasje- og Industriporter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.