tirsdag 11. april 2017

Bygge kompostbinge

LAG DIN EGEN: Hjemmelaget kompostbinge - husk å bygge den tett nok til at . Her følger arbeidsbeskrivelse, tegning og materialliste for . Kompost er en smart ting av (minst) to grunner: for det første produserer du mindre.

Det er tre hemmeligheter til en god kompostbinge: luft, variasjon og. ENKELRUM er et godt bygget helårs løsning for de som vil ha det lille . Lag heller en kompostbinge og kom i gang med kompostering. ENKELRUM er et godt bygget helårs løsning for de som vil ha det lille ekstra, .

I serien gamle prosjekter som fortjener en post er kompostbingen min. Finn et egnet skyggefullt sted i hagen og bygg en luftig og enkel kompostbinge av det du måtte ha. Flettet grener eller trestokker, steiner, paller . Snekret, åpen kompostbinge med løv og kvist.


Jeg har nettopp kjøpt hus og har tenkt å lage til en kompostbinge. Der har jeg tenkt til å kaste gress, planter og løv-avfall. Over 0mottar nyhetsbrevet fra bygg. Har du noen tips for å lage en enkel og go kompostbinge?


En kompostbinge i hagen gjør at du kan se fram til våren med et verdifullt.

PROSJEKTKONSULENTNorDan ASBygg og anlegg. Har du noen mursteiner til overs, og mangler du en kompostbinge, er det naturlig å. Denne kan enkelt lages på hjemmesnekkeriet, eller du kan kjøpe et ferdig byggesett. En kompostbinge for hageavfallet kan være en såkalt kaldkompost som anlegges på et egnet sted i hagen.


Har bygget kompost til hageavfallet og har veldig lyst til å begynne å . Vi fikk forespørsel på tegninger av kompostbingen, og her kommer den. Oppskriften vi har brukt kommer fra Stein Jarvings bok det grønne liv . Få fart på blomstringa i hagen, skaff deg en kompostbinge ! Det er ingen møkka-jobb, fordi du bruker ditt eget avfall fra kjøkken og .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.