onsdag 19. april 2017

Betong farge

Det er både morsomt og fascinerende å støpe betong selv, og det gjør det ikke noe særlig mindre interessant når du tilsetter farge til betongen. Jeg skal støpe to benker av betong , og vil farge dem. Hvordan gjør jeg det, og hvilke farger kan jeg bruke? Men det er ikke kun sement, san tilslag, . Lurer på å støype innkjørselen min isteden for å asfaltere, betong varer lenger enn asfalt(billigere også),men finnes det fargestoffer(sort) som .

FARGE DEKORERING Hvis du vil ha noe mer enn en vanlig grå overflate på. Bland ca kopp betong (sil om ønskelig) 2-ss farge , tilsett vann for å skape en. Det er flere måter å endre fargeuttrykket til betongen på.


Det er vanlig å bruke farge når en velger slipte betonggulv. Jeg ser etter et sted hvor jeg enkelt kan kjøpe fargepigment til å blande i betongen før betongen helles i form, aktuelle farger kan f. Kalkmaling blir stadig mer pop! Med en enkel malejobb på kryss og tvers kan veggen få en rå og spennende betongstruktur i fargen du ønsker.


Sementen på det norske markedet hentes fra ulike produksjons- steder med forskjellige råstoffer.

Derfor er det også ulike farger og hvithetsgrader i sementen,. Konsentrert fargedispersjon for innfarging av betong og mørtel. Tilgjengelig i sort, rø gul og brun. Produktet påskynder størkning ved lav brukstemperatur. Overflatefarge for betong for forbedring, flekking og maling av betongtakstein.


Candor, Brilliant og Overflatebehandlet samt i alle farger. Det er vel litt for sent, men om du hadde blandet svart farge i selve betongen så ville jo urnen blitt varig mørk. Det finnes maling som er spesielt . Samtidig gir vi deg forslag til DE ANDRE fargene som harmonerer godt til fondvegger, detaljer og andre. Fargene kan avvike på skjerm.


Vi har valgt ut fargene Betong og Grafitt. Betong er lys og nøytral mens Grafitt er like nøytral, men mørkere og mer dramatisk. Ofte brukes en hvit sement for f en klarere farge.


For grått har den unike egenskapen at den ser flott ut sammen med nesten så å si alle andre kulørte farger. Fra myke rosa puddertoner til lekre . I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og flere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.