onsdag 29. mars 2017

Oppussing bad inspirasjon

Renovere eller bygge nytt bad ? Leter du etter inspirasjon til det nye badet ditt? INR har inspirasjonen og kvalitetsproduktene for det rommet i hjemmet ditt hvor livets viktigste forberedelser skjer, . Hvordan pusse opp badet. Har du planer om å pusse opp badet i år?

Se våre flotteste bad , til inspirasjon og dagdrømming! Her får du lyst til å bli på badet hele dagen. I mange tilfeller er behovet for oppussing skrikende. Skal du pusse opp bad og toalett? Ved å gjøre jobben skikkelig sparer du deg mye problemer senere.


Les her for gode råd og tips ved oppussing av bad ! Når du skal pusse opp bad er det mye å tenke på.

Hos Bademiljø finner du inspirasjon og gode tips til oppussing av bad. Trenger du inspirasjon eller veiledning til å pusse opp badet ? Oppussing av bad : - Egeninnsats kan tukle til ansvarsforholdet. Hvis du skal pusse opp bad fra grunnen av, kan et rimelig alternativ være å droppe . Det er fristende å trå . Se også inspirasjon på bad fra våre leverandører!


Her finner du noen eksempler på baderom. VikingBad leverer produkter til fagfolk over hele landet med lang erfaring som kan komme . Stort bad med dobbelt vask, mørk kontrastvegg og grønne håndklær. Nytt bad - raskt og sikkert. Inspirerende baderomsmiljøer. Dette er viktig å huske på før du setter i gang.


Da vi flyttet inn i leiligheten så var ikke badet stygt, men det var veldig mørkt og hadde. Vi ønsket oss ett lyst bad med store deilige fliser, så vi bestemte oss for å rive det. Lykke til med oppussing , det tar litt ti men er alltid verdt det etterpå .

Drømmer du om å pusse opp badet ditt? Jeg elsket det nye badet til Sølvi og ble skikkelig inspirert av å se hvor flink hun har vært med å sette sammen farger,. Baderommet er blant de mest kostbare rommene å pusse opp i boligen. Jeg ønsker meg badekar, mannen vil ha dusj.


Vi har kjøpt hus og skal totalrenovere badet. Badet er lite (ca 12kvm rektangulært rom) så . Ta gjerne turen innom dersom du trenger litt inspirasjon til ditt neste oppussingsprosjekt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.