fredag 17. mars 2017

Ny trapp i gammelt hus

Skal du sette inn en ny trapp i huset – eller pusse opp den gamle trappen? Vi har laget en ny trappemodell som er vangeløs! Hvis du har ett gammelt hus og ønsker en slik trapp, så vil vi i 20gi 500- i rabatt på .

Har kjøpt oss hus, og dermed veldig mye som må gjøres. Har planer om ei 180-graders svingtrapp, så . Hvis huset er gammelt så vil jeg anbefale deg å spørre en snekker. Hei vi kjøpte i april et gammelt hus fra 19som ikke har vært oppgradert.

Jeg brukte internett for og få noen gode tips, . Her kan du se hvordan du enkelt og raskt bygger en flott trapp, og samtidig. En av mange større endringer i huset var å få på plass en ny trapp for å. Ny trapp montert i gammelt hus ☺stryntrappa tett 180° trapp,med trekant repos og eiketrinn som er behandlet med hvit lasur. Nok et gammelt Norlandshus har fått ny trapp fra Tangen Bygg.


Liten og diskré plassert i et hjørne for å ta minimalt med plass.

Er huset veldig gammelt, finnes det kanskje ikke tegninger og. Veggen mellom stue og kjøkken ble fjernet og trappen ned til kjelleren snudd. Litt samme stil på trappen som vi har, men vår er veldig gammel (bor i hundre år gammelt hus). Har malt gelenderet, men ikke bestemt hva vi . Den gamle trappen har fått sisalteppe for å gjøreden sklisikker.


Den gamle kjøkkeninnredningen ble solgt, og ny fra Kvik ble satt inn. Vi hadde malt trapp på vårt forrige hus, og den ble veldig glatt når det akkurat frøs på. Jeg beiset den i en farge som kom ny fra Jotun i fjor som heter Nordisk tre. OG SLIK SÅ HUSET UT FØR OMBYGGING: Boligen før.


Nytt uinngangsparti med ny trapp i tidligere garasje i gammelt hus, ny garasje under nytt tilbygg. Innlegget er laget i samarbeid med Stryntrappa. Vi har et stort hus, og da vi renoverte hele huset for fire år siden valgte vi. Hvis du har ett gammelt hus og ønsker en slik trapp, så vil vi i 20gi 500- i rabatt på gode trappeprosjekter, s. Hei, Vi trenger gjennomgående nye trapper gjennom hele huset; Kjeller-1.


Trappen snus fra dagens løsning, rettvinklet med repo, kjellerdør . Hei alle sammen Vi har to slitte tre-trapper i huset vårt som vi ønsker å pusse opp. Vi har et gammelt hus med en trapp som var sliten og så litt trist ut.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.