mandag 20. mars 2017

Nattbord til barnerom

Se vårt utvalg av nattbord til barnerom. Få ditt barnerom levert på 3-dager fra Lekmer. Her på Jollyroom har vi et lekkert utvalg med nattbord til barna. KidKrafts Racecar‑ nattbord. Det er bare å titte litt, folkens, vi er sikre på at dere vil finne noe som passer akkurat .

Det du nå har foran deg er vårt fine og varierte utvalg av bord til barna. Her vil du garantert finne akkurat det ditt barn behøver inne på barnerommet. Hos JYSK har vi alltid gode tilbud på nattbord.


Komplettrom for jenter. Kjøp trygt hos Drømmerom. Nattbord : Stilig nattbord i samme design med skuff. Størrelse: Lengde: cm.

Vi skaffer også skrivebord hvis dette er et ønske til kr 890. Velger du møbler fra produsenten Parisot er du sikret god kvalitet og møbler som overholder alle krav mht kvalitet og sikkerhet. Habitat har gått sammen med det franske magasinet Milk for å skape en leken og nostalgisk serie møbler og dekor til barnerommet. Milk er en serie som både møter barnas behov for lek og fantasi og foreldrenes ønske om estetikk og kvalitet. Hoppekids, Bopita og mange fler.


Innred barnerommet med et stilrent hvitt nattbord fra Jox. Det finnes praktisk oppbevar. Når det dukker opp på døren vil det være flatpakket med en meget detaljert monteringsanvisning som gjør hele monteringsprosessen til en lek! Produsent: Parisot Lagringsløsninger : Skuff og hylle. Mål: Bredde, Dybde, Høyde, Varekode.


Smarte løsninger for barnerommet ! Det skal fungere godt rent praktisk med alle leker og utstyr, klærne skal ha sin plass og samtidig skal det være et rom som er koselig og godt og sove i! Dennis serien er en barnerom -serie med praktiske møbler som passer like godt til 3- åringen . Serien leveres i nattbord , kommoder, skoskap, entrebenk og konsollbord. Alaska nattbord har et stilfullt og moderne design, som kjennetegner den skandinaviske interiørstilen. Den fine kombinasjonen av furu og hvitmaling gir et lunt og klassisk inntrykk .

Barnemøbler til barn i alle aldre. Et nattbord er perfekt for oppbevaring, samtidig som det gir soverommet et klassisk preg. Velg mellom stilarter, størrelser og materialer her. Velg fra et bredt sortiment.


Vi har alt barna trenger til rommet sitt.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.