fredag 10. mars 2017

Moelven seksjonshus

Seksjonene ble produsert på flere samlebånd og . Det mener i hvert fall mannen bak prosjektet, Per Knut Mølstad i Mjøsutvikling AS i Moelv. Vi ønsker pristilbud på oppløft på uinnredet loft, som skal bli stue. Takvinkel eksisterende tak grader.

Nytt skap,kurser,fullt opplegg i 1. Utvendig til ny garasje og terrasse. Kunne tenkt å fjerne veggen mellom stue og kjøkken, men er usikker på om dette er en . Bjørn Ottar Torp bjorn-ottar. Huseieren måtte på forhånd ha sørget . Miljø avfall: PCB: kan påregnes i vindu, Asbest: Ikke registrert. EL komponenter: Ovner, lamper, tavler og .

Produksjonen skal foregå i Mjøsplast sine fabrikklokalene i Moelv, som i dag. Kopi av tegninger (vedlegg ) . Tiltakshaver: Privat Entreprenør: HVE Bygg AS. Bilder viser situasjon før og . Branntilløpet skyldtes varmgang i en AMP-klemme. Klemmen brukes til å kople sammen det. DAG RINGEN TITLESTADYN.


Som perler på en snor er Spisshusene ved foten av Sukkertoppen et landemerke i Longyearbyen. Moelven seksjonshus i et byggefelt i Vestfold. Huset er i nyere ( vedlegg 1) stil, med romslig løsning og innredet loft. Boligen er lokalisert i eneboligfelt, lett tilgjengelig på flatt terreng. Nordmenn bruker hvert år milliardbeløp på boligene sine, men mangler kunnskap om hva som er lønnsom bruk av oppussingskronene.


Kong Olav V på besøk med adjutant. Første gang seksjonshus blir stilt ut. Det som var en velholdt, men original enebolig fra 80-tallet, ble .

Salgskontorer opprettes. Det oljekokte hjulet var hovedgrunnlaget for den.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.