fredag 10. mars 2017

Male parkettgulv

Eksperttips for deg som skal male ulike typer gulv , som for eksempel parkettgulv , laminatgulv og heltregulv. Vi gir også tips på gode verktøy og farger for ditt. De aller fleste gulv kan males. Vi viser deg hvordan du får et nytt gulv på en helg.


Male parkettgulv kan gjøre susen på en sliten parkett. Det er fullt mulig å male gulv.

Ujevnheter, riper og hakk bør utbedres før malearbeidet starter - det . Har du et gammelt og slitt tregulv du vil friske opp ved å male det? Det går fint å male tregulv, men det finnes også ferdige gulv i ulike nyanser hvis du vil gjøre . Male tregulv med TreStjerner Gulvmaling. Rens med TreStjerner Gulvrens. Siden det å male gulv nå er noe mange ønsker å gjøre, velger jeg å poste dette innlegget på nytt.


Håper dere får svar på spørsmålene dere . I dette huset skal vi male gulvet i. Føler meg helt retard som spør.

Vi har akkurat kjøpt ny leilighet, men den standard brunaktige parketten. Her vi bor nå har vi byttet til grått gulv. Skal male hele leiligheten i sommer, og vurderer å ta gulvet i samme slengen. Jeg er ekstrmt lite glad i gul trefarge, og gulvet vårt er.


I stua er det en sliltt, gammel parkett. Stadig flere velger å male gulvet fremfor å legge nytt. Har noen erfaring med det å male parkett ? Dette gjelder et kjøkken hvor det i dag er skipsgulvparkett. Vil malingen holde på et kjøkken?


Et slitt gulv med riper, merker og flekker er et trist syn. Skal du male over malte eller lakkerte gulvflater, bør du mattslipe først. Høsten er tida for å starte med blanke ark, og mange går høsten i møte med oppussingsplaner.


Er du i oppussingsmodus? Har veldig lyst å male der og. Er litt redd det bare blir en stor glatt flate. Men i stua er det parkett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.