onsdag 1. mars 2017

Lys til baderom

For å gjøre et baderom om til et sted som handler like mye om velvære som funksjonalitet er lyset et naturlig sted å begynne. Trenger du en stilig lampe til baderommet? Vi har mye baderomsbelysning og baderomslamper.

Vi har også sminkespeil med lys som forstørrer og lyser opp slik at du ikke får. Om du trenger downlights til ba så kan samtlige spotter brukes der du har en . Se vår nye katalog LYS til ditt bad med over 1belysnings produkter til ditt . Ideelt sett bør baderommet ha taklys samt lys på begge sider av speilet.

Alternativt kan det på små bad være nok med bare en lampe på hver . Børsting, barbering, sminking, vasking, tannpuss – det er mange daglige aktiviteter som krever god baderomsbelysning. Sortimentet vårt omfatter lamper du kan . Vi har et stort utvalg av vegglamper til baderommet i vår onlinebutikk. Lamper til montering over speil på baderom.


Lamper over speilet sikrer god belysning i det området, og er flotte som suppleringslys . Her finner du downlights for innfelling i tak, som er godkjent for bruk i våtrom, bad og baderom.

Sjekk nettbutikk for utvalg og spar penger på nett. Informasjon om IP-grader og soneinndelingen av baderommet/ våtrommet finner du her: IP-grader. På badet er det viktig med godt og riktig lys. Hvilke lamper kan brukes på baderom og hva bør du tenke på?


Her trenger du stemningsfullt lys for avslapning, men du trenger også kraftig baderomslys så . Krav til IP-grader er basert på på forskrifter som gjelder for nye bad. Baderomsbelysning , Fri frakt i Norge og Sverige ved kjøp over kr 500. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme. MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!


Vb more to see speil m/led belysning dimming 100xcm. Ved bruk av belysning på bad stilles det helt spesielle krav i forbindelse med valg og plassering. Dette er begrunnet ut fra sikkerhetsmessige årsaker så vel som . Utstyr til badet Under finner du ett utvalg produkter beregnet på bad/baderom.


Alt fra ventiler og avtrekksvifter til varme og belysning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.