onsdag 1. mars 2017

Glassrekkverk hordaland

Markedets billigste glassrekkverk ! Rekkverk med laminert sikkerhetsglass omrammet med tørket . Glassrekkverk ferdig montert kr. Vi hjelper deg med vinduer, dører, tilskjæring av glassrekkverk , speil, . Alt i glassarbei vinduer, dører, glassrekkverk , glasstak m. Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Os- Hordaland.

Bygger rekkverk med laminert sikkerhetsglass i alle formater og vinkler med omramming i tørket . Våre dyktige medlemmer hjelper deg med utskifting av glass og vinduer, tilpassing av spesialglass, speil, innramming, glassrekkverk inne og ute, glasstrapper, . Vi leverer rekkverk til offentlig og privat. Se våre rekkverk her. Porter til parker og innkjørsler. Alt fra tilskjæring av glass, plexiglass og speil, til montering av ruter, vinduer og dører. Vi har flotte rekkverk i glass og aluminium, samt hagestuer.


September arrangerte vi åpen dag. Solen skinte fra blå himmel, temperaturen steg ut over morgentimene.

Det så veldig lovende ut allerede før vi. Stolpefritt glassrekkverk monteres i hele Sør-Norge! Vi holder til i Indre Arna og utfører alt av oppdrag innenfor glassfaget.


Se nettsiden for mer info. Gjeraldstveit Mekaniske AS. I sin tid var det verdens første modulbaserte glassrekkverk av svært god kvalitet, forteller Bratten.


ZiFront tar under halvparten av tiden sammenlignet med andre. Et glassrekkverk setter prikken over i-en på huset ditt. Denne forhandleren tilbyr: Basic ISO Comfort Extreme LINEA rekkverk. Icopal midtstolpe glassrekkverk toppmontert syrefast stål. Noen av disse leilighetene får i tillegg fransk balkong!


Her har vi blant annet montert flere kilometer med glassrekkverk. Derfor bygger vi på lang erfaring i kundebehandling og service. Vi kan ikke ha vanlig rekkverk pga brannsikring mot naboen, og er på jakt etter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.