tirsdag 28. mars 2017

Legge gulv i kjeller

Skal legge gulv i kjeller. Det første du bør gjøre . Vi har en kjeller som har vært fuktig, dvs man har tydelig sett saltutslag i. Kan det være en løsning å legge gulvet på lekter så det er løftet fra . Flytende gulv i kjeller. Om man vil ha en enklere løsning, er det mulig å legge EPS eller XPS på gulv med en sponplate over.

Kjelleren er mere enn et hjem for spindelvev og skrukketroll. Bare ved å friske opp veggene med ny farge og legge et gulv , får du et helt nytt miljø. Dersom det er fare for fukt fra grunnen (det er det alltid på kjellergulv og gulv på grunn), MÅ du legge en minst mm tykk plastfolie eller knasteplate som . Her viser vi hvordan du legger nytt gulv på et gammelt gulv.


Pass på at underlaget er jevnt og at det. Skal du legge nytt gulv på betong - skal du bruke fuktsperre. Lær hvordan i denne videoen!


Jeg har en kjellerstue hvor det er lagt vegg til vegg teppe rett på betongen.

Nå vil jeg legge noe ordentlig stavs bredparkett, men vil spare . Har en kjellerstue som er beinkald og det er betong under eksisterende golv. Hei, kan jeg bruke sponplater (22mm) på gulvet i et hobbyrom i kjelleren ? Varme er ikke nødvendig eller prioritert. Gulvet er tørt og mer eller mindre rett. Er det fare for fukt, må du ha . Gulv på grunn bygges opp med tanke på å oppnå lavt varmetap, god komfort og for å unngå fukt fra grunnen. God varmeisolasjon under gulvet vil bidra til å . Ei felle å gå i er at man legger tregolv rett oppå kjellergulv uten fuktsperre, sier Jan Chr.


Hvis kjellergulvet ikke har fuktsperre, bør du . Hvis du har støpt et betonggulv i kjelleren , er det en god ide å legge et enkelt laminatgulv som gjør rommet mer hyggelig og lunt. Skal nå legge parkett i kjelleren vår, og det er primært en råkjeller hvor vi har . Gulvvarme i kjeller eller ikke? Kan pergo legges rett på utjevningsmasse?


Drenering under gulv 5. Legge spon på betonggulv 24. Bufret Lignende Kjellergolv av betong på grunnen. Innredning av oppholdsrom i eksisterende kjeller.

Eksempel på tregolv lagt rett på betonggulv uten fuktsperre. Tregulv kan monteres på betong, men det er viktig at det gjøres riktig. Løsningen gjelder gulv i kjellere, sokkeletasjer eller i kjellerløse hus.


Fuktigheten i betongen er ofte usynlig og derved vanskelig å oppdage.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.