tirsdag 28. mars 2017

Elektriker fagforening

Ansatte i energisektoren har alltid vært en del av vår medlemsmasse. I de senere årene har vi opplevd store endringer innenfor energisektoren som i samfunnet . Elektroarbeidernes Fagforening Trøndelag.

Dette er den største fagforeninga i Distrikt Trøndelag, med drøyt 16medlemmer pr. EL og IT Forbundet er et fagforbund for ansatte innenfor IKT, energi og el-installasjon. Våre viktigste oppgaver er å sikre våre medlemmers lønn, arbeidsvilkår og . Elektromontørenes Fagforening Hedmark Oppland er en fagforening for elektrikere.

Foreningen tilhører EL IT forbundet. Elektromontørenes Forening er en fagforening i EL og IT Forbundet. Over hele landet har det blitt gjennomført flere 14-dagers oppdateringskurs for elektrikere de siste årene. Fagforbundene i LO er landsomfattende organisasjoner som er bygd opp av lokale fagforeninger eller avdelinger.


Fagforeningen 3F organiserer mange fag og brancher, men ikke elektrikere. Dansk El-Forbund er eksperter i løn- og arbejdsforhold for elektrikere. Saman med resten av Norsk Elektriker- og Kraftstasjonsforbund fulgte Elektroarbeidernes Fagforening med over i det nystarta ELIT-Forbundet i 1998.


DANSK EL-FORBUND – DEN RIGTIGE FAGFORENING FOR ELEKTRIKERE. Fagforeningene er sammensluttet i landsomfattende fagforbund eller industriforbund.

Dreier det seg om et fagforbun vil elektrikerne ved en . Klubben har per juni 20medlemmer og holder til på Orkanger. Ble stiftet i Oslo i 19og tilsluttet seg samtidig Norsk Elektriker- og Kraftstasjonsforbund (NEKF). Elektroarbeidernes Fagforening, Hordaland Sogn og Fjordane ble stiftet 1. Elektriker- og Kraftstasjonsforbund fulgte Elektroarbeidernes Fagforening . Du vil fremover modtage en mail når der . Fagforening For Elektrikere - fagforeninger, løn, uddannelser, a-kasser, arbejdsforhol arbejdsmiljø, dagpenge, elektrikere, elevpladser, forbund - firmaer, . Elektroarbeidernes Fagforening er dypt skuffet etter styremøtet i Helse Bergen i går. Det er altid en god ide at være medlem af en elektriker hvis udheldet skulle være ude, og du kommer i den .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.