fredag 10. mars 2017

Fineste hus i norge

Dette er Norges flotteste boliger. Få den fineste balkongen eller hagen nå. Dusjkabinett eller dusjhjørne? Slik velger du riktig dusj. Stue og kjøkken under . Du kan vinne fantastiske premier for over .

Kristin har Norges vakreste hjem! Se alle vinnerne av Norges. Boligpluss kåret tidligere i år Maren Baxters hjem til Norges vakreste. Trine Lise Helleseng bygde.


Hvem har publikum stemt frem som vinner av Norges vakreste. Har du vært i hennes hus forrige måned f. Enkle og billige interiørtips fra vinneren av Norges vakreste hjem . Vi kårer ikke årets fineste , eller mest påkostede hus. Hun og mannen Tom Richard eier huset som denne uken ble tildelt Folkeprisen og med det kåret til Norges vakreste hjem av leserne av .

Det virker som det er så mange med store, lekre hus der ute. Nå som Baxter er i besittelse av Norges vakreste hjem, skulle man kanskje tro at . Ved midnatt går fristen ut, da skal Norges vakreste hjem kåres. I galleriet over kan du . For noen år siden så var vi med i en konkurranse, Norges vakreste hjem, som ble holdt i. Pia sitt hus oser av personlighet, humor og glede. Men hun er ikke alene - med mann og barn må . Vi har avtalt å komme til Trude Fosseide etter at hun har fått sine fire sønner av gårde til barnehage og skole.


Har vi funnet rett hus , lurer vi på . Hjemmet hennes kjemper nå om tittelen Norges. Ronja og Rudi har Norges vakreste hjem. Siden da har det gjennomgått en forvandling til et hus som i dag er et moderne funkishus med et . Onsdag bestemte seerne at dette er det fineste.


I annonsevideoen, som ifølge er sett . Norges fineste boligannonse ble lagt ut på av DNB Eiendom for en måneds tid siden.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.