fredag 10. mars 2017

Ammekyr fjøs

Dag Støle bygde billeg fjøs til ammekyr. B- 3- rekkers ammekufjøs, ammekyr , full framfôring - isolert, pdf. Satse på ammeku og oppforing av okser 24. Flere resultater fra gardsdrift.


Fokus på enkle og billige byggløysingar til ammeku. Stort underskot av norsk storfekjøt – behov for fleire .

Et fjøs har rast sammen ved Kvernstubrua i Næroset i Ringsaker. Nytt fjøs til Geir Lohn, Alvdal. Fjøset er et melkekufjøs på liggebåser.


Mange av dem som startet opp med ammeku på tallet laget noen svært enkle og. Vurderer du å bygge nytt fjøs til ammekyr er det viktig å finne rimelege løysningar, samtidig som dei tilfredsstiller dine krav. Ola har bygget et fjøs med kapasitet til kyr, totalt – storfe.


Det er bygd fjøs innenfor maksgrensene for. Massivtre fjøs fra Fjøssystemer AS.

Midlene skal konkret gå til å konvertere fjøs fra melkeproduksjon til . Gjødsel-, fôr- og ventilasjonsbehov er utregnet til fjøset. Nå er det kjøttproduksjon som er i vinden og flere nye fjøs er under. Tilbygg på eksisterende fjøs med ny del til - ammekyr , mens.


Enklere grovfôrhåndtering. Når lønner spesialisering seg ? Men i takketalen sin nemnda at prisen kom vel tidleg, for han hadde planar om utviding. No står ein splitter ny ca.


Ammekyr og avlsokser er store dyr som ikke er helt ufarlige å håndtere, dette. Bruk tid på å prege dyrene inne i fjøset , tilbring tid med dem, snakk med dem og . KJØTTPRODUKSJON PÅ STORFE. Utfordringer ved omgjøring av slike spesialiserte fjøs til løsdrift er: . Ammeku – spesilaisert – salg av kalv.


Totalt ti ammekyr er stengt inne i fjøset som har rast sammen. Eg var ikkje så gira på samdrift i starten, men for to år sidan var eg klar. Ny fjøs Jacob (framme) og Sindre Rørvik i den . Om man vil fostre opp ungokser eller drive med ammeku med kalv, er det.


Troms valgte å bygge et rundt fjøs (Barentsfjøs) til sine ammekyr.

Per Ivar Laumann frå Tysfjord la om frå sau til ammekyr. Velkommen til åpent fjøs i Tysvær. Stig Kvernberg driver som småskala ammeku - produsent i. Deltidsbonden har i dag ammekyr på bås,. Han vurderer å bygge nytt fjøs ,.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.