torsdag 9. februar 2017

Prosjektering

Det arbeid de foretar kalles å prosjektere. De fagfolk som utfører denne prosjekteringen er vanligvis arkitekt og rådgivende ingeniør. Hva må prosjekterende gjøre før han kan si at nå er arbeidet ferdig prosjektert?

Første del av prosjekteringen består av å gjøre enkle beregninger, lage oversikts- og prinsipptegninger og en . I prosjekteringsfasen legger du grunnlaget for utførelsen av bygget. Nybygg, tilbygg eller ombygging krever planlegging (prosjektering). Vi har den nødvendige kompetanse til dette. Ta kontakt for pristilbud på prosjektering. Prosjektering omfatter arbeidet utover vedtatt reguleringsplan, og inkluderer alle arbeider som forutsettes for å presentere et fullstendig konkurransegrunnlag.


Arkivert i: Faggruppen for Bygg og Anlegg - FBA, Prosjektering . Prosjektering, terminologi, toleranser, med mer. Før prosjekteringen starter avklares om energikrav i TEK 19eller i revidert TEK 20gjelder. For søknader om igangsetting før august 20kan man velge . Institutt for arkitektur har et hovedmål: Å utdanne praktiserende arkitekter. En stor del av måloppnåelsen handler om å gjøre studentene .

Mentor Prosjektering AS er en bedrift med sentral godkjenning som tilbyr tjenester innenfor bygg- og anleggsbransjen, til både det private og det profesjonelle . Riktig prosjektering er en forutsetning for å få velfungerende varme- og kjøleanlegg i bygg. Norsk Energi prosjekterer alle typer varme- og kjøleanlegg, og har . Har du tatt på deg prosjekteringsansvar er det mange feller du må passe deg for. Lær mer om krav, risiko og ansvar knyttet til . Vi tror på gode løsninger, og behov løses best med riktige produkter som spiller på lag med hverandre.


Vi jobber spesielt med kostnadsstyrt prosjektering under forprosjekt og detaljprosjekteringsfasene for å påse god kontroll over det helhetlige kostnadsbildet samt . Prosjektering handler i stor grad om å krysse den tradisjonelle entreprenørkompetansen med kundens behov. Spisskompetanse på dette feltet dreier seg om å . Teknor har gjennom år prosjektert og levert utstyr med et høyt krav til riktig teknisk løsning og spesielt lagt vekt på korrekt montasje og drift.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.