torsdag 9. februar 2017

Bygge utestue

Her får du de beste tipsene og rådene om hva du bør tenke på når du skal kjøpe eller bygge egen hagestue. Her kommer en oppdatering til saken om utestua vår, med byggetegninger, tips og en slags oppskrift. Vi fikk god hjelp til materialvalg, dimensjoner og beregning av mengder . VIDEO: Som tilbygg velger mange å bygge en hagestue.


På den måten får man et ekstra oppholdsareal i sommerperioden, og så slipper man å gå i gang med det helt store byggeprosjektet.

Skal du viske ut grensene mellom inne og ute, kan hagestue være den optimale løsningen. En innglasset veranda eller en hagestue binder sammen uteplassen med hjemmet og gir et fredfylt sted der du kan tilbringe lange sommerkvelder i le fra vær og vind. Denne plassen kan gjøres personlig og tilpasses akkurat etter dine ønsker.


Det finnes glassvegger som holder varmen hele . Det er mye som må avklares før du er sikker på at du kan bygge uten å søke. Hei Jeg har tenkt å bygge en vinterhage. Den blir bygget inntil eksisterende hus og er under 15m vinterhagen blir helt tett med dør og vinduer.

Det blir også en endring i det eksisterende taket da jeg må bryte det opp og få en ny vinkel slik at jeg får samme tak høyde som jeg har inne. Har lest litt rundt om . Jeg ønsker å lage en vinterhage på terrassen. Hvordan går jeg i gang, bør jeg kvitte meg med rekkverk? HVORDAN BYGGE TERRASSE,. Alt du trenger å vite om å bygge med tre ute!


Beste valg når du skal bygge med tre . Skal du bygge vinterhage, lysthus eller anneks finner du inspirasjon her. Vi er mange som drømmer om en vinterhage eller et lysthus hvor følelsen av å være ute er med deg selv om du sitter inne. Et ekstra rom ute gir mulighet til å forlenge vår- og sommermånedene. Ikke minst kan det være et kjærkomment . Mrbuildforlife Kransberg 7350.


Nordisk Vinterhage leverer vinterhager over hele Norge, både som byggesett og komplett ferdig satt opp. I all hovedsak betyr det at langt flere mindre tiltak nå vil unntas søknads. Bøcon leverer norskproduserte skreddersydde utestuer , vinterhager, innglassninger, vinduer og tak i ypperste kvalitet.


Bygg muten å søke.

Taket bør løftes så mye som mulig, da høyde under taket gir en vesentlig bedre romvirkning. Det ble ikke SÅ mye enklere å bygge uten å søke på egen tomt. Pass på disse fellene i de nye reglene.


Se hva du kan bygge uten søknad her! Kjært barn har mange navn. Vi ser ofte at en del av våre kunder som bygger hagestue, angrer på at de ikke valgte isolerte glasspartier når de bygde. Selv om du ikke må søke kommunen, er det ditt ansvar å sørge for at det du vil bygge er i tråd med lovverket og reguleringsplaner.


Kommunen kan hjelpe deg å finne lokale plankart og bestemmelser. Si fra til kommunen at bygget er ferdig. Selv om du bygger uten å søke, skal kommunen ha beskjed om at bygget er ferdig.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.