onsdag 1. februar 2017

Flaggstang bergen

Vi tilbyr å transportere stangen til deg for en fast pris. Du skal få slippe å finne ut hvordan du transporterer en flaggstang på mellom og meter! Kontakt Jan Rune for en uforpliktende prat TLF 64.

Flaggstang - flaggstang, flagg, flaggstenger, aluminium, rekkverk, vimpel, vimpler, trapperekkverk, utvendig, gelender, montasje - Finn firmaer, adresser, . Drange-produkter har nå blitt norsk importør for Dano mast. Danske glassfiberstenger fra Europas mest moderne fabrikk for produksjon av glassfiber stenger. Vi kan spesialprodusere flaggstenger til gamle fester og utfører gjerne montasjer.

Flaggstang Spesialisten AS ble etablert i 1993. Produkter : flaggregler, flagg tilbehør, navnevimpler, vimpler, flagg, flaggstenger aluminium, lovdata, forskrift stilas stiger , - prisliste . Vi leverer flaggstenger i varmgalvanisert stål som er ferdig pulverlakkert hvit. Flaggstenger festes med fire bolter som enten.


Vi leverer og monterer flaggstang i Bergen. Våre Formenta flaggstenger passer inn i alle miljøer, .

Ring oss på telefon for eksakt pris. Søk etter flaggstang glassfiber bergen ga Gule treff. Sandviksboder 50Bergen (Hordaland). Anbudstorget setter deg i kontakt med lokale leverandører i Bergen.


Aluminiumstangen leveres med rør for nedstøping, kule i gullfarge, line i terylene og linefeste i plast. Om ønskelig kan hengselfeste for fjell/jord leveres. Eidsvåg Sandviken Årstad Landås-Sædalen Fridalen-Slettebakken Solheim Bergen sentrum 0. En kvinne mistet livet da hun ble truffet av en flaggstang som blåste ned ved Holmenkollen kapell i Oslo på julaften. DØDE: Det var trebarnsmoren Heidi Rusten Lohrmann (49) som mistet livet da hun ble truffet av en flaggstang som blåste ned ved . Reparering av feste til flaggstang, som henger på husfasade ut fra 2. Politiet undersøker flagg og flaggstang etter dødsfall julaften.


Det har aldri før vært så mange regnværsdager i Bergen som i 2015. Vi leverer alle typer flagg i de fleste størrelser. Vi leverer flaggstenger i stål og glassfiber.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.