torsdag 19. januar 2017

Treplater eik

Grunnet diverse krav til nye stuebor så vurderer jeg å lage disse selv. Hvor får jeg tak i dette? Mener å huske at de har plater på Bauhaus som er opptil 80cm breie? Og evnt husker noe rundt prisen? Hos MAXBO finner du det du trenger til ditt byggeprosjekt.


Brukes til møbler, trapper, innredninger mm.

Egner seg meget godt til oljing og lakkering. Det kan være litt fargeforskjell på B-siden. Europeisk eik heltreplater limt opp av kvistfrie lameller som fingerskjøtes eller plater i . Samt et sted hvor du kan få kjøpt møbler på spesialmål, nemlig det det vi kaller IKEA konsept på spesialmål. Vi har ikke bare møbler, men også produkter som dør fronter.


Møbelplater er først ut med dette konseptet i . Tilgjengelig i butikker. Bladfinér skjæres av de beste trestokkene, noe som fører til at variasjonen og kvalitetskontrollen som kan leveres i finérte plater er uovertruffen. HOBBYPL 900X200XEIK FSC.

Finérte produkter har utallige bruksområder – og brukes i alt i fra finsnekring til industriproduksjon. Finért MDF: en allsidig løsning som lagerføres i forskjellige tykkelser i eik , bjerk, . Flotte mdf plater med finer i eik , vallnøt, teak, røkt eik og ask. Lag pene reoler eller andet inventar. Vi sager etter dine mål.


Melaminplate hvit 18x6hvit. Utsolgt Begrenset lager Lagerstatus. Nesten kvistfri med brede staver og jevn farge. Ubehandlet, massiv benkeplate av svært høy kvalitet.


Den ubehandlede flaten gir valgfrihet til å olje, lakkere eller beise. Alle eikebenkeplater skal oljes inn jevnlig . Dette er plater som typisk er laget av furu eller eik. Fin eikplate som enkelt kan bli en hylle! Massiv eik , svært formstabil. Platen bør oljes inn for å få en mørkere og mer solid overflate.


Se det store online utvalget av Benkeplater hos BAUHAUS. God kvalitet til lave priser. En av våre spesialiteter er listverk i forskjellige treslag som eik , teak, mahogny og bøk.

På lager har vi også stort utvalg i trelast og impregnert trelast. Vårt utvalg i kryssfiner er også blant landets beste, med plater i teak, mahogny, meranti, bjerk og furu. Kryssfinér bytter plass med gips. Se vår treplate -guide!


I tillegg er det relativt rimelig. Du kan derfor trygt gjøre som IKEA og andre møbelprodusenter: Bruke kryssfinér til å lage møbler. Du kan også kle vegger med det, eller legge det under gulvet eller i taket.


Du skal bare bruke riktig type kryssfinér . Lade og driver hovedsakelig med trevarer. Stor lagringsplass kombinert med gode lagringsvilkår .

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.