onsdag 11. januar 2017

Sidefelt til ytterdør

Savner du ekstra lys i f. Da er vårt sidefelt til ytterdør en god løsning. Slipp lyset inn med sidefelt og overlys fra Swedoor. Din ytterdør og entre har fantastiske muligheter til å skape lys og varme i ditt hjem. Entreen utgjør grensen.


Gilje produserer ytterdører og vinduer for norske forhold.

Giljes dørkolleksjon inneholder en rekke ulike sidefelt for montering sammen med døren – både som. Det gir ekstra bredde på døren og mulighet til større døråpning. Vi har et stort utvalg av sidefelt til dør på lager. Her finner du til enhver tid oppdatert varekatalog og tilgjengelighet på alle våre sidefelt. Du finner også alle de . Kampanje på dører med sidefelt fra Helsingedørren.


Skal du kjøpe en ytterdør med sidefelt ? La det naturlige lyset fylle.

Helglasset sidefelt , hvit. Thela, kathedral, klart eller frostet glass er valgfritt. Sidefeltet leveres i hvit som standard.


Billigst på kvalitetsvarer - Maling - Gulv - Vegg - Tak - Hagemøbler - Dører. Fix Bolig er din lokale oppussingsekspert. Vi har alt du trenger til hjemmet innen gulv , . Jeg skal igang med å bytte ytterdøren vår.


Den gamle har et sidefelt i glass som skal fjernes og blendes. Huset vårt er i mur (siporex), og har . Man kan også spesiabestille side felt til hver enkelt dørmodell - dette på forespørsel. Gausdal hvit med glass. Ytterdør med skråstilt glass.


Lagerført i Hvit og med klart glass. Fullisolert ytterdør med fiskebenmønster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.