onsdag 18. januar 2017

Rørleggergutta

Frem til i dag har firmaet hatt en jevn økning av arbeidsmengde og ansatte. Vi mener det er et tegn på at vi har . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og kunngjøringer. Vi er i dag medarbeidere og driver med alt fra serviceoppdrag og . Rørleggergutta , Nøtterøy.

Besøksadresse, Måkeveien B, Tønsberg. Det er for tiden ingen ledige stillinger . Charlotte Mjelde slo alle rørleggergutta i Bergen. Yelp er en gøy og enkel måte å finne, anbefale og prate om hva som er bra og mindre bra i . Her har vi hatt totalansvaret for rehabilitering og utvidelse av baderom.


RØRLEGGERGUTTA AS er medlem av rørleggerkjeden Rørkjøp - det beste valget! Vi har levert alt fra riving til ferdig bad med elektriske arbeider, tømrerabrbeider, .

Kunde ønsket seg nytt bad kombinert med vaskerom. Her totalrehabiliterte vi eksisterende rom og kunden fikk et flott nytt bad med elegante detaljer kombinert. Denne episoden var vi med : Karoline og Nikolai er et ungt par med to barn og et oppussingsprosjekt. Deres eldste sønn har spesielle behov og trenger tilsyn . Annen steder i nærheten.


Walk in dusj montert og levert av rørleggergutta. Flink til å jobbe i team og selvstendig. Disse rørleggergutta har vært offensive siden dag én. I år ligger de an til å levere rundt bad. I tillegg kommer satsingen på service.


Byggmesterene Fredrik og Frank Mathisen AS. Revetal Manuell og Fysioterapi AS. På denne måten kan vi jobbe tettere sammen og gi deg som.


ORV har et tett samarbeid med de fleste bedriftene i Vestfol som ligger godt fordelt over hele fylket.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.