fredag 20. januar 2017

Legge belegningsstein

Vi anbefaler å sette kantstein før man legger dekket. Et bra underlag er viktig for det ferdige dekket av belegningsstein. Da unngår du telehiv og setninger, som kan føre til at overflaten blir ujevn. Belegningsstein setter grunnlaget for et lettstelt og innbydende miljø, og kan tilpasses alt fra gårdsplass, gangvei og oppkjørsel. Arbeidet er slett ikke vanskelig, men krever nøyaktighet.


Det finnes mange gode arbeidsbeskrivelser for hvordan man skal legge belegningsstein og heller. Slik gjør du det når du skal legge belegningsstein og heller.

Lurer du på om du skal bestille fagfolk, eller om du klarer å legge hellene eller belegningssteinen selv? Med et snev av praktisk sans, vår beskrivelse og . Kan det stemme at jeg ikke kan legge fiberduk under belegningssteinene? Før du starter ditt prosjektet med å legge belegningsstein eller betongheller bør du gjøre et godt forarbeide for å oppnå et vellykket resultat. Følg veiledningene for hvordan du legger belegningsstein så får du et vellykket resultat.


Det bærelaget (steinfylling eller solid gruslagt område) steinene skal ligge på, bør . Du behøver ikke mye utstyr for å legge stein: Tommestokk, hammer, . Leggeanvisning for heller og belegningsstein. Telefarlig masse må skiftes ut med grus eller pukk i en tykkelse på ca. Lurer på hva det eventuelt vil koste å legge belegningstein i en innkjørsel.


Jeg la belegningsstein foran ingangspartiet og deromkring, og det ble kvadrat. Er du forberedt på litt fysisk arbeid og flink til å planlegge, er det hus og hage. Har du sans for det som bare er der, det som du egentlig ikke legger merke til Det som skaper et homogent og samlende inntrykk uten å være påtrengende . Belegningsstein var litt mer økonomisk fordelaktig, samt at skifer ville vært mer krevende for meg som skulle legge det alene, sier kunden.


Er du usikker på hvordan du legger stein, skal du velge belegningsstein.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.